Uusi
 • **MYYMÄLÄN ESITTELYMALLI** FitNord Swift Sähköpotkulauta (180Wh akku)
 • **MYYMÄLÄN ESITTELYMALLI** FitNord Swift Sähköpotkulauta (180Wh akku)
 • **MYYMÄLÄN ESITTELYMALLI** FitNord Swift Sähköpotkulauta (180Wh akku)

**MYYMÄLÄN ESITTELYMALLI** FitNord Swift Sähköpotkulauta (180Wh akku)

249,00 € 499,00 €

Tai osamaksulla alk 10,38 €/kk

ALE 50 % Voimassa 29.11. saakka
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Myymälän esittelymallina ollut sähköpotkulauta. Tuote sisältää pieniä käytönjälkiä, ne eivät vaikuta toimivuuteen tai kestävyyteen. Sähköpotkulauta on valmiiksi koottuna toimipisteeltämme muutamassa arkipäivässä.

FitNord Swift Sähköpotkulauta on laadukas, tehokas ja tyylikäs kulkuväline vauhdikkaaseen ja hauskaan kaupunkiliikkumiseen. Voimakkaalla 350 W sähkömoottorilla varustettu sähköpotkulauta kulkee 25 km/h ja akusta riittää virtaa jopa 20 kilometrin matkalle (optimiolosuhteissa). Irrotettava akku on nopea vaihtaa, joten lisäakun kanssa onnistuvat pitkätkin reissut. Kokoontaitettava ja kevyt sähköpotkulauta on kätevä kantaa sekä helppo ottaa mukaan autoon tai julkisiin kulkuvälineisiin. Turvallisuutta tuovat tukeva runko, lukkiutumattomat jarrut sekä etu- ja takavalot.
 • Kestävä ja vankka alumiinirunko
 • Kokoontaitettava
 • Paino vain 12 kg
 • Huipputehokas 350 W harjaton sähkömoottori
 • Kantama jopa 20 kilometriä
 • Irrotettava ja vaihdettava akku
 • Lukkiutumattomat jarrut
 • Suojattu lialta ja vesiroiskeilta (IP54)

Huipputehokkaassa 350 W sähkömoottorissa riittää vääntöä

FitNord Swift -sähköpotkulaudan ripeän kiihtyvyyden ja voimakkaan väännön takaa huipputehokas 350 W harjaton sähkömoottori, joka on sijoitettu eturenkaan sisälle piiloon lialta, kosteudelta ja roiskeilta. Moottori jaksaa suoriutua kevyesti jopa 15 asteen nousuista ja vie vauhdilla myös raskaampaa kuskia.  

Kokoontaitettava runko sekä helposti irrotettava ja vaihdettava akku

FitNord Swift -sähköpotkulaudan laadukkaasta alumiiniseoksesta valmistettu runko on kevyt, mutta erittäin vankka ja kestävä. Sähköpotkulauta taittuu kokoon muutamissa sekunneissa helppokäyttöisen lukituksen avulla. Taittomekanismi on hitsattu suoraan pystytankoon, joten mekanismi ei vaikuta ohjattavuuteen tai tangon kestävyyteen.

Akkukotelo sijaitsee huomaamattomasti pystytangon sisällä. 180 Wh akku on tiiviisti suojattu kosteudelta, roiskeilta ja lialta, joten sähköpotkulautaa voi huolettomasti käyttää heikommallakin kelillä. Akku on helppo irrottaa ja vaihtaa, joten lisäakun hankkimalla virta ei lopu kesken pitkilläkään matkoilla.

Ajomukavuus, helppokäyttöisyys ja turvallisuus huipussaan

FitNord Swift on erittäin mukava ja hauska ajaa. 8,5 tuumaiset pistosuojatut renkaat antavat hyvän pidon ja vaimentavat tehokkaasti tärinää epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Itse ajaminen on helppoa: virta päälle, alkuvauhti jalalla potkaisemalla ja kaasua peukkupainikkeella. Vakionopeudensäädin aktivoidaan painamalla kaasupainiketta yli 6 sekunnin ajan. Selkeä ja yksinkertainen näyttö kertoo nopeuden ja akun varauksen. Seisomalaudan kumipinnalla on helppo pysyä ja kyytiin mahtuvat helposti suuremmatkin jalat. Ohjaustuntuma on nopea omaksua ja kumipintaiset käsikahvat antavat erinomaisen pidon.  

FitNord Swift -sähköpotkulauta pysähtyy tarvittaessa tehokkaasti ja turvallisesti kolmen jarrumekanismin voimin. Jarrukahvaa painettaessa jarruttavat sekä moottori että takarenkaassa oleva levyjarru. Lukkiutumaton E-ABS-jarrujärjestelmä varmistaa turvallisen ja hallitun jarruttamisen kovastakin vauhdista. Sähköpotkulaudassa on myös mekaanisesti toimiva jalkajarru/lokasuojajarru, joka painetaan takarengasta vasten. Näkyvyyttä pimeällä antavat etu- ja takavalot, jotka saadaan päälle suoraan ohjaustangosta. Jarruvalot syttyvät jarrutettaessa.

Valitse FitNord Swift Sähköpotkulauta, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Kevyt ja kestävä runko tyylikkään simppelillä ulkonäöllä
 • Voimakas sähkömoottori, joka jaksaa mukisematta jyrkemmätkin mäet
 • Mahtuu pieneen tilaan ja on helposti kannettavissa kokoontaitettavan rungon ansiosta
 • Jopa 20 kilometrin toimintasäde. Toimintasäteeseen vaikuttavat mm. käyttölämpötila, nopeus, maasto ja kuskin paino.
 • Suojattu vesiroiskeilta ja lialta
Tilaa nyt kokoontaitettava sähköpotkulauta voimakkaalla moottorilla edullisesti Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: