PALVELUMME

ARVOSTELUT : PALVELUMME

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.

Polkaise homma käyntiin kanssamme!

Haluatko edistää työntekijöiden hyvinvointia vai omistatko kuntosalin ja haluat luoda kannattavan liiketoiminnan? Suunnitelmasta riippumatta, tarjoamme palvelua yksittäisistä tuotteista avaimet käteen-ratkaisuihin.

Rahoitus
suunnittelupalvelu

   
 

Tarjoamme erilaisia maksutapoja, ostat sitten verkkokaupasta tai suoraan yritysmyyjiltämme.
Yhä useammat yritykset rahoittavat kalustonsa leasingin kautta. Löydämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun.
Näin toimii leasing-rahoitus Pyydä tarjous

Huolto ja asennus
asennuspalvelu

 

 Voit tehdä kaikki itse mutta ei ole pakko, anna kun autamme!

Turvallisuus ja laatu ovat meille kaikista tärkein. Meillä on ammattitaitoinen huoltotiimi, joka tarjoaa tuotteiden asennuksen - oli kyseessä sitten kokonaisesta kuntosalista tai yksittäisistä tuotteista. Sinun ja käyttäjien turvallisuuden vuoksi, tarjoamme myös käyttökoulutuksen, missä esitellään miten kukin laite tulisi käyttää.

Jotta investointisi olisi kannattava ja pitkäkestoinen, suosittelemme tuotteiden säännöllistä huoltoa. Pystymme huoltamaan kaikki kuntosalilaitteet ja näin vältyt tarpeettomilta seisokkeilta ja kalliilta korjauksilta. Huomio, joissakin tapauksissa takuukorjaukset, täytyy hoitaa tuotemerkin valtuutetussa liikkeessä.

Tarjoamme huoltosopimuksia jolla varmistat, että kuntosalilaitteet huolletaan säännöllisesti, oikeilla aikaväleillä. Näin olleen, tuotteet toimivat ja ovat käytössä vuoden ympäri ja sinun ei tarvitse huolehtia huollon tilaamisesta. Räätälöimme huoltosopimuksen tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Lue lisää Pyydä tarjous

 

Suunnittelu
suunnittelupalvelu

 
 

Hyödynnä maksutonta suunnittelupalveluamme. Meiltä saat yhden katon alta suunnitelman sekä kokonaisvaltaisen tarjouksen laajasta valikoimastamme. Jos olet hankkimassa kuntosalille välineistöä, tarjoamme 3D suunnittelupalvelua, jossa luodaan pohjasuunnitelmaasi sopivan ehdotuksen budjettisi mukaan.
 

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä ja yhteisöjä kuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa. Lue asiakastarinoistamme täältä.

Asiakastarinamme
 

Haluatko apua suunnittelussa? Autamme kaiken kokoisissa toteutuksissa, on sitten kyse isommasta kuntosalista tai pienemmästä kuntonurkasta!

[email protected]
045 728 4340