Soutulaite osamaksulla

ARVOSTELUT : Soutulaite osamaksulla

4.4 / 5
4,4
143 arvostelua kategoriassa soutulaite osamaksulla

Soutulaite on monen ykkösvalinta kodin kuntolaitteeksi. Soutulaitteella soutaminen on tehokasta treeniä, joka kuormittaa koko vartaloa. Soutulaite sopii niin pitkäkestoiseen kestävyysharjoitteluun, raskaaseen intervallitreeniin kuin lämmittelyyn ennen lihaskuntoharjoittelua. Soutaminen ei juurikaan rasita niveliä, joten se sopii erinomaisesti myös kuntoutujille ja ikäihmisille. Monipuoliseksi kuntolaitteeksi soutulaite vie vähän tilaa ja useat mallit ovat kokoontaitettavissa säilytystä varten treenikertojen välissä. Soutulaitteella on helppo tehdä monipuolinen ja tehokas treeni kotona säästä ja vuodenajasta välittämättä.

Laadukas, kestävä ja hyvin tuntuman tarjoava soutulaite on erinomainen sijoitus omaan hyvinvointiin, mutta hankintana se voi olla suuri. Tämän takia osamaksulla maksaminen saattaa olla järkevä tapa rahoittaa ostos. Kuntokauppa tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksesi kätevästi pienimmissä erissä Svea-erämaksulla, joten harjoittelun aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Valitse ostoskorissa maksutavaksi ”Osamaksu” ja täytä tiedot huolellisesti. Svea tekee luottopäätökseni heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli mahdollisuus erämaksuun myönnetään, voit valita sinulle parhaiten sopivan maksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään kassalla.

Kuntokaupalta voit hankkia soutulaitteen osamaksulla ja aloittaa harjoittelun heti. Valitse juuri sinun käyttöön parhaiten sopiva soutulaite ja tilaa!

Järjestys: