Sähköpotkulauta työmatkoille

Sähköpotkulauta työmatkoille
Sähköpotkulauta työmatkoille

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta työmatkoille

3.5 / 5
3,5
19 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta työmatkoille
Sähköpotkulauta on erinomainen kulkupeli työmatkoille. Työmatka kaupungissa ja taajamalla taittuu sähköpotkulaudalla nopeasti, ketterästi ja ennen kaikkea hiettä! Saat raitista ilmaa, eikä sinun tarvitse istua autossa tai bussissa eikä rehkiä pyörän päällä.

Perille päästyäsi sinun ei myöskään tarvitse pohtia, mihin sähköskuuttisi parkkeeraat, sillä kokoontaitettavan sähköpotkulaudan saat helposti mukaasi työpaikallesi. Sen kun vain taitat skuutin kokoon ja nostat kainaloosi! Laadukkaat sähköpotkulaudat painavat vain 12 – 13,5 kg, joten sen saa vaivatta kannettua pidemmätkin portaat ylös.

Nappaa sähköpotkulauta työmatkalle mukaan, vaikka työmatkasi olisi sähköpotkulaudan kantamaa pidempi. Sähköskuutti kulkee nimittäin näppärästi mukana julkisissakin kulkuvälineissäkin. Voit ottaa kokoontaitettavan sähköpotkulaudan mukaasi bussiin tai junaan ja kulkea perillä loppumatkan sähköpotkulaudalla.

Sähköpotkulauta ei vie juurikaan tilaa kokoon taitettuna – tai koottunakaan. Kevyt sähköskuutti piiloutuu näppärästi toimiston nurkkaan. Tuolloin sinun ei tarvitse myöskään murehtia sen katoamisesta. Jos työmatkasi on pidempi, voit ladata sähköpotkulaudan akun työpäivän aikana, jotta akku varmasti kestää kotimatkankin perille asti. Laadukkaassa sähköpotkulaudassa on kuitenkin tehokas akku, jonka kantama voi olla jopa 45 km, joten lataaminen työpäivän aikana ei välttämättä ole edes tarpeen.

Tutustu Kuntokaupan näppäriin ja kokoontaitettaviin sähköpotkulautoihin täältä!
 
Järjestys:
  • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
    5.0 / 5

    FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

    399,00 €

    Tai alk. 14,73 €/kk