Sähköavusteinen pyörä

ARVOSTELUT : Sähköavusteinen pyörä

4.4 / 5
4,4
1024 arvostelua kategoriassa sähköavusteinen pyörä

Sähköavusteinen pyörä tarkoittaa polkupyörää, jossa on polkemista avustava sähkömoottori. Sähköavusteista pyörää kutsutaankin yleisesti sähköpyöräksi. Sähköavusteinen polkupyörä on erittäin näppärä menopeli esimerkiksi työmatkojen kulkemiseen. Sähkömoottori pitää huolen siitä, että polkiessa ei tule hiki ja että saavut perille virkeänä. Sähköpyöräilyn päätteeksi et tarvitse suihkua aina perille päästyäsi – toisin kuin perinteisellä polkupyörällä.

Sähköpyörällä polkiessa mäet ja nyppylät eivät tunnu enää miltään! Eikä liioin vastatuuli enää haittaa matkantekoa, sillä sähkömoottori tekee raskaimman työn puolestasi. Ennen kuin huomaatkaan, pyörämatkasi pitenevät ja pitenevät ja saat lisää hyvää liikuntaa – joka ei välttämättä edes tunnu liikunnalta!

Sähköpyörä ei tarvitse ajokorttia tai kalliita liikennevakuutuksia. Lain mukaan se luokitellaan tavalliseksi polkupyöräksi, kunhan sen moottori on tehoiltaan enintään 250 W ja sen sähköavustus kytkeytyy pois päältä yli 25 km/h nopeuksissa. Kaikki Kuntokaupalla myytävät sähköpyörät täyttävät kyseiset ehdot, joten voit huoletta tilata verkkokaupastamme sähköpyörän tietäen, mitä saat.

Sähköpyörävalikoimamme koostuu laadukkaista ja Suomessa suunnitelluista FitNord- tai Tunturi-sähköpyöristä sekä kotimaista Helkama-sähköpyöristä. Kuntokaupan verkkokaupasta löydät sähköpyörien lisäksi myös erilaiset sähköpyörien lisävarusteet. Olet myös tervetullut tutustumaan valikoimaamme paikan päälle Tampereen tai Vantaan toimipisteillemme! 


Tutustu kaikkiin sähköpyöriimme täältä!
 
Järjestys: