Salibandy

ARVOSTELUT : Salibandy

4.0 / 5
4,0
2 arvostelua kategoriassa salibandy

Salibandy eli "säbä" on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on kehittynyt jääkiekon ja jääpallon pohjalta 1900-luvun loppupuolella. Se muistuttaa hieman jääkiekkoa, mutta harrastaminen on huomattavasti helpompaa ja edullisempaa. Salibandy on kasvanut Suomessa yhdeksi suosituimmista urheilulajeista eikä ihme, koska nopeatempoista lajia voi pelata monet eri tasoiset pelaajat. Salibandyä kutsutaan kansankielisesti usein myös sählyksi, jolla tarkoitetaan usein hieman rennommilla säännöillä harrastusmielessä pelattavaa versiota lajista. 

Pelin säännöt on helppo oppia, ja pienet lapsetkin ymmärtävät jujun nopeasti. Pelin käynnistäminen ei vaadi aloittelijoilta erikoistaitoja. Lajin korkeimmalla taitotasolla laji on erittäin vaativa ja nopeatempoinen. Salibandyn aloittaminen ei vaadi kalliita panostuksia. Pelaaja tarvitsee itselleen vain mailan ja sisäpelikengät, ja peliä varten tarvitaan tietenkin myös maalit, pallo ja kaukalo.

Kuntokaupasta löydät laadukkaat salibandy- ja sählyvarusteet niin harjoitus- kuin kilpailukäyttöön edullisesti. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys: