Pumput

ARVOSTELUT : Pumput

4.0 / 5
4,0
4 arvostelua kategoriassa pumput
Pyöräretkelle tarvitaan tietysti mukaan tavaramääristä riippuen sivulaukkua, tarakkaa, lastenistuinta ja myös pumppu, sillä jos ilma jostain syystä tyhjenee, saat renkaan täytettyä nopeasti Kuntokaupan pyöräpumpulla.

Millainen on hyvä polkupyörän pumppu?

Jalkapumppu on suositeltava vaihtoehto kotikäyttöön. Sen avulla rengaspainetta voi seurata tarkasti. Käsipumppu tai minipumppu on kätevä matkalla, esimerkiksi rengasrikon yllättäessä. Millainen pumppu, sellainen venttiili. Polkupyörien renkaissa on olemassa erilaisia venttiileitä, ja tietenkin jokaiselle venttiilille löytyy oma pumppunsa: Dunlop, Presta ja Schrader. Dunlop on tunnetuin ja sitä kutsutaan pikaventtiiliksi. Dunlop-venttiiliin ja Presta-venttiiliin saa pumpattua ilmaa samalla pumpulla. Schrader on venttiili, jota käytetään auton renkaissa, joten renkaat voidaan täyttää huoltoasemalla aivan kuten autojen renkaat. Schrader-venttiili ei sovi maantiepyörän kapeisiin renkaisiin, kun taas Presta-venttiili on kehitetty nimenomaan maantiepyöriä varten. Presta-venttiili on ihanteellinen kapeille polkupyörän renkaille, sillä se on kapea ja kevyt pumpattava. Enimmäispainetta ei saa ylittää, sillä rengas kuluu nopeammin. Vastaavasti liian matalaa painetta ei saa käyttää, sillä se saattaa rikkoa renkaan tai vanteen. 
 
Sähköavusteinen pyörä tarvitsee kaverikseen yllättäviin tilanteisiin tietysti pumpun! Polkupyörän pumppu kätevästi Kuntokaupalta. Laadukkaalla pyörän pumpulla renkaiden täyttäminen on helppoa.
Järjestys: