Pyörän pumput

Pyöräretkelle tarvitaan tietysti mukaan tavaramääristä riippuen sivulaukkua, tarakkaa, lastenistuinta ja myös pumppu, sillä jos ilma jostain syystä tyhjenee, saat renkaan täytettyä nopeasti Kuntokaupan pyöräpumpulla.

Millainen on hyvä polkupyörän pumppu?

Jalkapumppu on suositeltava vaihtoehto kotikäyttöön. Sen avulla rengaspainetta voi seurata tarkasti. Käsipumppu tai minipumppu on kätevä matkalla, esimerkiksi rengasrikon yllättäessä. Millainen pumppu, sellainen venttiili. Polkupyörien renkaissa on olemassa erilaisia venttiileitä, ja tietenkin jokaiselle venttiilille löytyy oma pumppunsa: Dunlop, Presta ja Schrader. Dunlop on tunnetuin ja sitä kutsutaan pikaventtiiliksi. Dunlop-venttiiliin ja Presta-venttiiliin saa pumpattua ilmaa samalla pumpulla. Schrader on venttiili, jota käytetään auton renkaissa, joten renkaat voidaan täyttää huoltoasemalla aivan kuten autojen renkaat. Schrader-venttiili ei sovi maantiepyörän kapeisiin renkaisiin, kun taas Presta-venttiili on kehitetty nimenomaan maantiepyöriä varten. Presta-venttiili on ihanteellinen kapeille polkupyörän renkaille, sillä se on kapea ja kevyt pumpattava. Enimmäispainetta ei saa ylittää, sillä rengas kuluu nopeammin. Vastaavasti liian matalaa painetta ei saa käyttää, sillä se saattaa rikkoa renkaan tai vanteen. 
 
Sähköavusteinen pyörä tarvitsee kaverikseen yllättäviin tilanteisiin tietysti pumpun! Polkupyörän pumppu kätevästi Kuntokaupalta. Laadukkaalla pyörän pumpulla renkaiden täyttäminen on helppoa.
Järjestys:
 • Zafal Air Profil Micro Minipumppu

  Zafal Air Profil Micro Minipumppu

  21,90 €

 • Käsipumppu BETO, CAH-030PG, mittarilla

  BETO CAH-030PG käsipumppu, mittarilla

  19,95 €

 • Käsipumppu LEZYNE, HP Drive, kiiltävä musta

  Käsipumppu LEZYNE, HP Drive, kiiltävä musta

  34,90 €

 • Uusi
  Blackburn Airstik Anyvalve – Pewter Minipumppu

  Blackburn Airstik Anyvalve – Pewter Minipumppu

  29,90 €

 • Blackburn Mammoth Anyvalve - Minipumppu

  Blackburn Mammoth Anyvalve - Minipumppu

  23,90 €

 • Jalkapumppu BETO, CMP-172SG9, isolla mittarilla

  Jalkapumppu BETO, CMP-172SG9, isolla mittarilla

  44,90 €