Lentopallo

ARVOSTELUT: Lentopallo

0     / 5
Ei tuotearvosteluja.
Lentopallo on erittäin hauska joukkuepeli, joka on keksitty 1800-luvun loppupuolella tenniksen ja koripallon inspiroimana. Lentopallo on alkuun useita muita joukkuepelejä teknisesti hieman haastavampi, mutta peruslyöntien tullessa tutuksi pääsee mukaan vauhdikkaaseen ja hyväntuuliseen lajiin, joka kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta ja voimaa. Harrastuksen edistyessä kuvaan astuu myös taktinen ajattelu.

Klassisessa lentopallossa kentällä pelataan kahden kuusihenkisen joukkueen voimin, ja pallo yritetään lyödä verkon yli ja vastustajan puolelle maahan. Lentopallosta on kehitetty myös erittäin suosittu, kahden pelaajan joukkueissa hiekkakentällä pelattava rantalentopallo eli beach volley eli "biitsi". Rantalentopalloa pelataan Suomessakin ympäri vuoden, sillä hiekkakenttiä on rakennettu myös sisäliikuntahalleihin.

Lentopallon voi aloittaa hyvin pienellä panostuksella - alkuun harjoitteluun tarvitaan vai pallo, ja peliä varten verkko sekä kentän rajaviivat tai -merkit. Palloista on valittavana eri kokoja sekä eri kovuusasteita. Harrastepeleihin ja aloittelijoille suosittelemme pehmeämpää harjoituspalloa, jotta harjoittelu ja pelaaminen sujuvat mukavasti eivätkä satu käsiin.

Kuntokaupalta löydät laadukkaat lentopallovälineet harjoitus- ja kilpailukäyttöön edullisesti. Tutustu valikoimaan ja tilaa!
Järjestys:
 • Wilson OPTX AVP virallinen beachvolley ottelupallo

  Wilson OPTX AVP Virallinen Rantalentopallo

  69,90 €

  Tai alk. 2,60 €/kk

 • Wilson OPTX AVP Replica beachvolleypallo

  Wilson OPTX AVP Replica Rantalentopallo

  29,90 €

  Tai alk. 1,11 €/kk

 • ALE 30 %
  Merkkikartiosarja, PK-50

  Merkkikartiosarja, PK-50

  27,90 € 39,90 €

  Tai alk. 1,04 €/kk

 • ALE 3 €
  Edge pallopumppu Double Action

  Edge pallopumppu Double Action

  4,90 € 7,90 €

  Tai alk. 0,18 €/kk