Tunturi Endurance E80 kuntopyörätesti

Tunturi Endurance E80 kuntopyörätesti
Tunturi Endurance E80 kuntopyörätesti

ARVOSTELUT : Tunturi Endurance E80 kuntopyörätesti

4.1 / 5
4,1
63 arvostelua kategoriassa tunturi endurance e80 kuntopyörätesti
Testissä Tunturi Endurance E80 -kuntopyörä, joka on Tunturin tasokkaampia kuntopyöriä.
Katso videolta, miltä pyörä vaikuttaa käytössä!Ensimmäisenä huomio kiinnittyy Endurance E80 -kuntopyörän suureen täysvärinäyttöön, joka vaikuttaa ulkoisesti erittäin modernilta ja tyylikkäältä. Myös testissä näyttö osoittautuu todella hyväksi, tarkaksi ja helppokäyttöiseksi. Valittavana on 10 eri kieltä, joissa mukana myös suomi, mikä on tietysti positiivinen asia näin suomalaisittain. Myös oman tabletin voi ottaa mukaan harjoitteluun kätevän tablettitelineen ansiosta, ja tällöin pääsee hyödyntämään Tunturin älylaitesovelluksia.

Endurance E80 sopii monipuolisia ohjelmia arvostavalle kuntoilijalle, sillä ohjelmia tässä pyörässä riittää. Valmiiden ja omien ohjelmien lisäksi kuntotestit ja esim. T-Road-maisemareittiohjelmat tuovat vaihtelua harjoitteluun. Tässä tapauksessa ohjelmia alkaakin olla jo niin paljon, että harva ehtii todellisuudessa kaikkiin tutustua.

Tukevarakenteisessa Endurance E80:ssä on 14 kg:n vauhtipyörä ja jopa 58 vastustasoa. Polkutuntuma on erittäin vakaa ja pehmeä. Kuten testivideolta huomaa, vastukset nousevat niin koviksi, että testaajakin hyytyy. Vastustasot eivät siis lopu kesken!

Yksi oleellisin plussa tässä Tunturin uutuuspyörässä on ajoasento: Pehmustettu satula on erittäin miellyttävän tuntuinen ja monipuolisilla säätömahdollisuuksilla varustettu. Myös sarvien säädöt mahdollistavat ergonomisesti miellyttävän harjoitteluasennon vaikkapa selkävaivaiselle. Hyvän ajoasennon ja matalan rungon ansiosta pyörä soveltuu myös iäkkäämmille käyttäjille tai vaikka kuntoutuskäyttöön. Lisäksi Endurance E80 on vakaa kuntopyörä myös kookkaammalle käyttäjälle. Enimmäiskäyttäjäpaino onkin tässä pyörässä 150 kg, kun useimmissa pyörissä painoraja liikkuu 130 kg:n tienoilla.

Tunturi Endurance E80 -kuntopyörässä kiitosta saavat erityisesti hyvä ja monipuolisesti säädettävä ajoasento, moderni ja selkeä näyttö sekä vastus, joka ei lopu kesken. Kaiken kaikkiaan E80 on hintansa veroinen kuntopyörä, jossa kaikki oleelliset osa-alueet ovat kunnossa, eikä moitittavaa löydy.

Tutustu myös aktiiviseen ja kovaan käyttöön soveltuvaan FitNord Cyclo 500E -kuntopyörään, joka tarjoaa hintaansa nähden uskomattomat ominaisuudet: sähkömagneettivastus, tukeva runko, 12 kg:n vauhtipyörä, 32 vastustasoa ja 24 harjoitusohjelmaa.
Järjestys:
 • ALE 56 %
  FitNord Cyclo 500E Kuntopyörä
  4.1 / 5

  FitNord Cyclo 500E Kuntopyörä **TOIMITUS 16.8. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

  499,00 € 1149,00 €

  Tai alk. 18,42 €/kk