FitNord Sprint 150 Juoksumatto + VUODEN LISÄTAKUU

FitNord Sprint 150 Juoksumatto + VUODEN LISÄTAKUU

549,00 € 999,00 €

Svea -erämaksu alk.  21,76 €/kk

ALE 45 % ma 27.5.2024 asti

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Sprint 150 on erinomainen, pieneen tilaan mahtuva ja kokoontaittuva juoksumatto kotikuntoilijalle!

Kaipaatko tehokasta juoksumattoa, joka mahtuu vaivattomasti kotiisi? FitNord Sprint 150 tarjoaa parhaat ominaisuudet hintaluokassaan sekä kätevän kokoontaittuvan rakenteen.

Videosta poiketen Sprint 150 -juoksumatossa ei ole kaiuttimia tai aux-liitäntää. Lisäksi laitteen stop-painikkeeseen on lisätty pause-toiminto, jolla harjoitusohjelman voi laittaa tauolle. 

Tässä muutama syy, miksi sinun kannattaa laittaa FitNord Sprint 150 tilaukseen:

1. Erinomaiset ominaisuudet – monipuolinen juoksumatto kotikäyttöön

Sprint 150 tarjoaa leveän ja vakaan juoksualustan, joka mahdollistaa mukavan juoksun kotona. Moottoroitu kaltevuuden säätö ja 10 erilaista ohjelmaa mahdollistavat vaihtelevat ja haastavat treenit kotikuntoilijalle ja tuovat lisää monipuolisuutta harjoitteluun.

2. Tehokas moottori – reipasvauhtiset ja vaihtelevat juoksutreenit

Sprint 150 -juoksumatossa on mukavan kokoinen 1,25 hv DC-moottori (2,5 hv hetkellinen teho), jossa riittää tehoa useimpien kuntoilijoiden tarpeisiin. Nopeutta voi säätää joko näytöltä, käsikahvoista tai kätevistä pikanäppäimistä. Sprint 150:ssä on jopa 16 km/h maksiminopeus, joka tarjoaa riittävästi vastusta ja vaihtelevuutta kotikuntoilijalle.

3. Kompakti ja kätevä muotoilu – kokoontaitettava matto on näppärä säilyttää ja siirtää

Sprint 150 on suunniteltu tarjoamaan korkeaa suorituskykyä kompaktissa muodossa, joka sopii täydellisesti jokaiseen kotiin. Juoksumatto on helppo taittaa kokoon käytön jälkeen, mikä säästää tilaa ja tekee säilyttämisestä vaivatonta. Lisäksi siirtopyörät mahdollistavat juoksumaton helpot siirtelyt tarpeen mukaan.

4. Turvallinen ja helppokäyttöinen – juokse turvallisesti kuin juoksuradalla

Pikanäppäimet ovat koko FitNord-juoksumattomalliston helmi. Ne takaavat paitsi helppokäyttöisyyden, lisäävät myös turvallisuutta, kun vaihdokset vauhtien ja nousukulmien välillä käyvät kätevästi ilman pitkiä painallussarjoja. 110 kg käyttäjäpainolle suunniteltu alusta on vakaa ja joustaa nivelten kannalta sopivasti. Leveän juoksualustan lisäksi turvallisuutta lisäävät myös oranssit huomioraidat, joiden avulla hahmotat helpommin juoksualustan rajat ja vältät harha-askeleet kovassakin vauhdissa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Sprint 150 tuotekehityksessä on keskitytty tekemään juoksumaton perusasiat mahdollisimman hyvin. Se on hyvä ja monipuolinen kuntolaite, jonka ominaisuudet ovat hintaluokkansa huippua. Vaikka laitteen koko on kompakti, siitä löytyy leveä juoksualusta, tehokas moottori ja muun muassa moottoroitu kaltevuuden säätö – kaikki olennainen niin kävely- kuin juoksutreeneihin!

Vielä monipuolisempaa juoksumattoa kaipaavien kannattaa tutustua FitNord Sprint 200 -malliin, jossa on muun muassa suurempi juoksualusta, korkeampi maksiminopeus ja suurempi painoraja.

Ala kehittää kuntoasi omien aikataulujesi ehdoilla ja tilaa FitNord Sprint 150 juoksumatto jo tänään! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä

Tekniset tiedot

- 5 tuuman LCD-näyttö
- Ohjelmat: 10 kpl
- Moottori: DC-moottori
- Moottorin teho: 1,25 hv jatkuva, 2,5 hv hetkellinen
- Nopeus: 1-16 km/h
- 3 pikanäppäintä nopeudelle ja nousukulmalle (3, 6 ja 9)
- Nopeuden säätö kahvoista
- Nousukulma: 0-15 %
- Juoksualustan koko: 43 x 120 cm
- Vetohihnan paksuus 1,4 mm
- Maksimikäyttäjäpaino: 110 kg
- Paino: 51 kg
- Vaatii maadoitetun pistorasian
- Sykekahvat
- Langaton sykkeenvastaanotin
- Juomapulloteline
- Turva-avain
- Mitat käyttökunnossa: 152,5 x 74 x 120 cm
- Mitat kokoontaitettuna: 106 x 74 x 132,5 cm
- Pakkauksen paino: 58 kg
- Pakkauksen mitat: 158,6 x 77 x 29 cm
- Käsikahvojen korkeus maasta: 100,5 cm
- Käsikahvojen korkeus juoksualustasta: 86,5 cm
- Luokka: HC (EN957)

Perustakuu kotikäytössä on 24 kk, joka alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on valtakunnanlaajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Juoksumatto toimitetaan tukevassa laatikossa osittain koottuna. Asiakkaan asennettavaksi jää yleensä pystytolpat, käsituet, muovisuojat sekä näyttö. Työhön menee aikaa noin 1 tunti, mukana toimitetaan ohjeet. Vinkkejä asennukseen voit löytää myös Juoksumaton huolto- ja asennus -sivuiltamme. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelun kautta (palvelun hinta riippuu laitteen mallista sekä paikkakunnasta).

Kokoamisohje

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 549,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: