Padelmailat

Padelmaila koostuu komposiittimateriaalista, ja sen ydin on valmistettu vaahto- tai kumimateriaalista. Mailassa ei ole jänteitä, vaan lyöntipinnassa on pieniä reikiä.

Padelmailat voidaan jakaa kolmeen eri kategoriaan: timantinmuotoisiin, pyöreänmuotoisiin ja pisaranmuotoisiin(droppimuotoisiin). Ne eroavat toisistaan mailan pään muodon suhteen, jolloin mailan tasapaino on eri ja lyöntikohta vaihtelee. Kovempi pinta tarjoaa enemmän kontrollia, mutta vähemmän vauhtia, kun taas pehmeä pinta toimii päinvastoin.

Timantinmuotoiset mailat antavat pallolle usein kovan vauhdin, mutta huonomman kontrollin. Tämä vaatii pelaajalta tarkkaa osumaa. Mailatyyppi on lähtökohtaisesti hieman kokeneemmalle pelaajalle.

Pyöreänmuotoiset mailat antavat pallolle enemmän kontrollia, mutta vähemmän vauhtia. Tämä malli on hyvä valinta kuntoilijalle ja aloittelijalle.

Pisaranmuotoiset mailat ovat yhdistelmä näistä kahdesta edellä mainitusta mailasta. Tällaista mailaa suositellaan kilpapelaajille ja aktiivisille harrastajille.

Kuntokaupan valikoimasta löydät padelmailat oikeaan käyttötarkoitukseen edullisesti!

Järjestys:
 • ALE 20 %
  Carvo Carbon Padelmaila

  Carvo Carbon Padelmaila

  52,00 € 65,00 €

 • Uusi
  Bullpadel BP10 EVO 21 -maila

  Bullpadel BP10 EVO 21 Padelmaila

  99,90 €