Trampoliinit 300€ - 500€

300-500 € hintaluokasta löytyy rungoltaan tukevia ja kestäviä suuremmalla hyppyalalla olevia trampoliineja aktiiviseen kuntoiluun ja pomppimiseen.

Mitä isompi hyppyala trampoliinissa on, joutuu ja kannattaa hintaan satsaamaan huomattavasti enemmän. FitNord trampoliini on esimerkiksi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta alle 300 euron hankintaan nähden ja on muihin markkinoilla oleviin, kalliimpiin trampoliineihin verrattuna, silti turvallinen ja laadukkaista materiaaliesta valmistettu. Mutta 300-500 euron budjetilla kannattaa katsoa tarjoukset myös hintaluokkaa kalliimmista trampoliineista, yli 500 euron arvoisista, joista voi löytyä kovempaa käyttöä kestävä trampoliini edulliseen hintaan.

300-500 euron trampoliinia hankittaessa kannattaa seurata myös hintaluokkaa kalliimpien trampoliinien tarjontaa. Tarjouksen osuessa kohdalle saattaa isommalla hyllyalalla oleva trampoliini löytyä edulliseenkin hintaan.

Kuntokaupan valikoimiin on edullisimmista trampoliineista valittu vain laadukkaimmat ja suositeltavat mallit. Valitse sinulle sopivin ja tilaa heti!
Järjestys: