FitNord Cyclo 200R ja 300R rekumbentit vertailussa

ARVOSTELUT : FitNord Cyclo 200R ja 300R rekumbentit vertailussa

4.4 / 5
4,4
39 arvostelua kategoriassa fitnord cyclo 200r ja 300r rekumbentit vertailussa
Rekumbentit eli nojakuntopyörät ovat erinomaisia kuntoiluvälineitä kaiken tasoisilla liikkujille, myös ikkäille ja useille liikuntarajoitteisille. Erona tavalliseen kuntopyörään on ajoasento; toisin kuin kuntopyörässä, rekumbentilla istutaan kuin tavallisella selkänojalla varustetulla tuolilla. Kyytiin on helpompi käydä, ja käsikahvoista voi ottaa tukea niin polkiessa kuin laitteelle käydessäkin.

FitNord Cyclo 300R on näistä kahdesta suurikokoisempi ja suuremmalla maksimipainorajalla varustettu. Siinä on leveämpi selkänoja, ja myös vastuksen maksimiteho on suurempi. 300R on erityisen monipuolinen rekumbentti, sillä siinä on valittavissa useita eri ohjelmia, hyödylliset sykeohjelmat mukaanlukien. Vastusta säädetään näytöstä ja laite toimii verkkovirralla. Lue lisää laitteesta FitNord Cyclo 300R-tuotesivulta!

FitNord Cyclo 200R on erittäin helppokäyttöinen, manuaalisella vastuksensäädöllä varustettu rekumbentti. Näytöstä näkee tarvittavat treenitiedot, ja vastuksen säätö tapahtuu kääntämällä säätörullasta. Ei siis tarvitse osata käyttää näyttöpaneelin näppäimiä! Laite on kevyt siirtää ja helppo koota. Lue lisää laitteesta FitNord Cyclo 200R-tuotesivulta!

Järjestys: