Crosstrainer pitkällä askelluksella

ARVOSTELUT : Crosstrainer pitkällä askelluksella

4.6 / 5
4,6
64 arvostelua kategoriassa crosstrainer pitkällä askelluksella

Pitkä askellus crosstrainerilla takaa tehokkaan treenin ja miellyttävän tuntuman. Pitkä askellus muistuttaa enemmän hiihtoa kuin portaiden nousemista, ja se aktivoi tehokkaasti pakaroita sekä takareisien lihaksia.

Korkeatasoisissa ja laadukkaissa etuvetoisissa crosstrainereissa on yleensä pitkä askellus ja miellyttävä liikerata. Kotikäyttöön suunnitellut takavetoiset crosstrainerit omaavat usein lyhyen liikeradan, joka sopii kevyeen liikuntaan kävelyvauhdilla. Nopea ja intensiivinen treeni vaatii suurempaa liikerataa ollakseen tehokasta. Erityisesti pitkien käyttäjien kannattaa kiinnittää huomiota askelluksen pituuteen, ettei liikerata jää liian lyhyeksi.

Pitkällä askelluksella varustetuista crosstrainereista voimme suositella erityisesti FitNord Hiker 500F -mallia, joka tarjoaa hintaan nähden ylivertaiset ominaisuudet kompaktissa paketissa.

Kuntokaupalta löydät crosstrainerit pitkällä askelluksella ja erinomaisella treenituntumalla. Katso tästä kategoriasta vaihtoehdot ja tilaa sinulle sopivin!

Järjestys: