KUNTOKAUPPA PRO - PALVELUT YRITYKSILLE

KUNTOKAUPPA PRO - PALVELUT YRITYKSILLE
KUNTOKAUPPA PRO - PALVELUT YRITYKSILLE

ARVOSTELUT: KUNTOKAUPPA PRO - PALVELUT YRITYKSILLE

4.60884354         / 5
4,6
94 % Suosittelee
98 arvostelua kategoriassa kuntokauppa pro - palvelut yrityksille
  • Kävelymatot
  • Taukojumppa
  • Työpaikan kuntosalit
  • Ergonomia ja lihashuolto

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti tasokkaita tuotteita, jolla voi vähentää toimistotyön fyysistä kuormittavuutta, parantaa työpiste-ergonomiaa ja aktivoida työntekijöitä omatoimiseen hyvinvoinnin edistämiseen. Tarjolla on mm. sähkötyöpöytien pariksi älykkäitä ja helposti siirreltäviä kävelymattoja – jolla saada kroppa ja mieli pysymään virkeänä, monipuolisia ja tyylikkäitä voimistelunurkkauksia – aktivoimaan passivoituneita lihaksia sekä välineitä omatoimiseen hierontaan – ennaltaehkäisemään ja lievittämään lihasjumeja.
Työhyvinvointi on jokaiselle työntekijälle ja työnantajalle äärimmäisen tärkeä asia, sillä se vaikuttaa suuresti työyhteisön ilmapiiriin ja yrityksen tulokseen. Päivittäisellä säännöllisellä liikunnalla edesautetaan tarvittavan työtehon säilymistä pitkällä tähtäimellä sekä ehkäistään lihasjumien ja yksipuolisten työasentojen aiheuttamia sairaspoissaoloja ja kuluja.

Pidä huolta työyhteisösi hyvinvoinnista, tutustu ja tilaa teille sopivin kokonaisuus! Lähetä meille tarjouspyyntö klikkaamalla nappia:

  Jätä tarjouspyyntö

Voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia!

045 728 4340 [email protected]
Järjestys: