Puolapuut

Puolapuut
Puolapuut

ARVOSTELUT : Puolapuut

5.0 / 5
5,0
1 arvostelua kategoriassa puolapuut

Puolapuut toimivat erinomaisena yleiskuntoiluvälineenä joiden avulla voit harjoitella lihasvoimaa, venytellä ja harjoittaa kehon motoriikkaa helposti. Puolapuut ovat loistava väline kehonpainoharjoitteluun ja voimisteluun sekä lapsille että aikuisille. Ne ovat lähes jokaiselle tuttu erittäin monipuolinen voimisteluväline, sillä perinteiset puolapuut ovat löytyneet jo pitkään useimmista kouluista ja liikuntasaleista.

Tämä voimistelijoiden perusväline on saanut uutta suosiota ja löytyy nyt myös yhä useamman trenditietoisen kotisisustajan lastenhuoneesta ja työpaikan taukojumppatilasta. Eräänä uuden suosion keskeisenä tekijänä on ollut se, että puolapuita saa nykyisin näyttävästi muotoiltuna, kivoissa väreissä ja entistä monipuolisemmilla toiminnallisuuksilla, kuten leuanvetotangolla. Esim. monipuoliset ja tyylikkäät FitWood TROLLSTIGEN -puolapuut.

Puolapuut kehittävät monipuolisesti lapsen motoriikkaa ja lihaskuntoa ikään katsomatta. Puolapuut ovatkin motoriikan harjoitteluun, venyttelyyn ja kuntoiluun tarkoitettuna yksi parhaista apuvälineistä!

Järjestys:
 • FitWood TAIMI Puolapuut
  0.0 / 5

  FitWood TAIMI Puolapuut

  499,00 €

  Tai alk. 18,42 €/kk

 • FitWood AARNI Puolapuut
  5.0 / 5

  FitWood AARNI Puolapuut

  899,00 €

  Tai alk. 24,72 €/kk

 • Metalliset puolapuut, FitNord
  0.0 / 5

  Metalliset puolapuut leuanvetotangolla, FitNord

  499,00 €

  Tai alk. 18,42 €/kk