Märkäpuvut suppailuun

ARVOSTELUT : Märkäpuvut suppailuun

4.6 / 5
4,6
11 arvostelua kategoriassa märkäpuvut suppailuun
Märkäpuku pitää kehon lämpimänä myös kylmemmillä keleillä. Suppailu sopii lajina kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä suppailu on rauhallista, mutta todella tehokasta urheilua!

Märkäpuvun ideana on, että puvun ja ihon väliin menee pieni kerros vettä, joka nopeasti lämpenee kehonlämmön vaikutuksesta. Alla oleva vaate ei siis pysy kuivana ja siksi järkevin valinta märkäpuvun alle on uikkarit tai triathlon-asun kaltainen. Vesikerros ja puku toimivat eristeenä viileämpää vettä vastaan. Lämmittämisen lisäksi märkäpuku myös kelluttaa, joten uiminen märkäpuvussa on kevyempää kuin ilman. Kuntokaupan valikoimasta löytyy märkäpuku suppailuun McSailor lyhyt- ja pitkälahkeista neopreeniasua kaikenlaiseen vesiurheiluun kesäkeleillä kesäkuusta elokuuhun, kun veden lämpötila on yli 15 astetta. Neopreenipuku suojaa lisäksi auringolta. Kokoja on saatavilla koossa S-XXL. 

Miten märkäpuku puetaan?
Märkäpuku puetaan päälle pikku hiljaa. Ensin jalat niin, että puku on vyötärölle asti laitettu, jonka jälkeen ujutetaan toinen käsi mahdollisimman loppuun asti ja sen jälkeen toinen käsi. Puvun saa monesti itsekin kiinni, mutta pitää olla varovainen, että alla olevat uikkarit eivät jää väliin tai pitkät kynnet eivät riko pukua. Aina on varmempaa, että joku toinen laittaa vetoketjun kiinni. Puku kannattaa laittaa aina kuivana päälle. Öljyä voi voidella käsiin, niskaan ja kaulaan sekä muualle vartaloon kosteuttamaan ja estämään hiertymiä.

Märkäpuku sopii varusteeksi niin suppailuun kuin kajakki-reissuihin! SUP-lautasettejä, kuten FitNord Aqua Zoom 380 kainaloon ja märkäpuku päälle, ei muuta kuin vesille ja nauttimaan kesäpäivistä ystävien tai perheen kanssa!
Järjestys: