Spinningpyörä kotikäyttöön

ARVOSTELUT : Spinningpyörä kotikäyttöön

4.5 / 5
4,5
136 arvostelua kategoriassa spinningpyörä kotikäyttöön

Spinningpyörä on kovaa treenaavan tai valmiiksi pyöräilyä harrastavan ykkösvalinta kodin kuntolaitteeksi. Spinningpyörät ovat yleisesti yksinkertaisia, ylimääräisistä ominaisuuksista riisuttuja laitteita, jotka ovat tehty kestämään kovaakin käyttöä. Spinningpyörien hintahaitari on suuri, 500 euron laitteista 2000 euron ammattilaispyöriin. Kotikuntoilijan onneksi edullisemmatkin 500-1000 euron spinningpyörät ovat erittäin käyttökelpoisia vaikka päivittäiseenkin harjoitteluun.

Spinningpyörää kotiin hankittaessa kannattaa miettiä käyttöä tarkemmin. Kuinka usein ja kuinka kovaa laitteella harjoitellaan? Kuinka paljon käyttäjän painoa on pyörän kestettävä? Tarvitaanko laajat ja monipuoliset säätömahdollisuudet useampaa käyttäjää varten? Mitä kovempaa spinningpyörän käyttö on, sitä korkealaatuisempaan laitteeseen kannattaa panostaa.

Tästä kategoriasta löydät kotikuntoiluun sopivat spinningpyörät. Suositeltavia malleja ovat esimerkiksi hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset FitNord Racer 500 ja näytöllä sekä iConsole-yhteensopivuudella varustettu FitNord Racer 500i, jotka tarjoavat haastetta aktiivikuntoilijallekin pitkään. Jos toiveissa ovat myös monipuoliset treeniohjelmat, tutustu Tunturi Competence S40 -malliin.

Kuntokaupalta löydät laajan valikoiman spinningpyöriä kotiin. Tutustu, tilaa ja aloita tehokas kuntoilu!

Järjestys: