Lukot

ARVOSTELUT : Lukot

4.5 / 5
4,5
96 arvostelua kategoriassa lukot
Sähköpyörät ja polkupyörät ovat valitettavasti varkauksille alttiita kohteita. Uutuuttaan kiiltävä sähköpyörä kiinnittää huomion ja herättää kiinnostusta myös helppoja kohteita etsivissä varkaissa ja pyörän ”lainaajissa”. Paras tapa estää sähköpyörän joutuminen vääriin käsiin on lukita se mahdollisimman vahvasti.

Miten kannattaa lukita?

Asiansa osaavalle pyörävarkaalle lukot ovat lähinnä hidaste, mutta mitä vahvempi lukitus, sitä vaikeampaa ja hitaampaa anastaminen on. Pelkkään runkolukkoon ei kannatta tyytyä, vaan sähköpyörä kannattaa lisäksi lukita johonkin kiinteään tolppaan tai telineeseen. Sähköpyörän akku kannattaa ottaa sisälle säilytykseen myös varkauden varalta.

Luotettavat lukot

Luotettavimmaksi lukkomalliksi on osoittautunut perinteinen U-lukko, jonka rikkominen ei keveillä työkaluilla onnistu. Suurikokoisella U-lukolla voidaan samalla kertaa lukita takarengas runkoon ja runko kiinteään tolppaan tai telineeseen. U-lukkoon voidaan liittää myös vaijeri tai kaapeli, joka yltää myös eturenkaan lukitsemiseen. Pelkän eturenkaan lukitseminen telineeseen on suuri virhe, sillä rengas on vaivaton irrottaa ja pyörän omistajaa voi odottaa pelkkä eturengas telineessä.

Tästä kategoriasta löydät sähköpyörääsi varmat ja jämäkät AXA-lukot. Tilaa nyt edullisesti Kuntokaupalta!
Järjestys: