Työkalut ja huoltotarvikkeet

ARVOSTELUT : Työkalut ja huoltotarvikkeet

4.3 / 5
4,3
16 arvostelua kategoriassa työkalut ja huoltotarvikkeet

Huolto- ja ylläpitotuotteita pyörällesi! Mitä paremmin hoidat ja huollat pyörääsi sitä kauemmin se kestää. Hyvin hoidettu pyörä tuottaa iloa käyttäjälleen monta vuotta ja siihen tulee myös vikoja harvemmin. Monet tien päällä sattuvat pikkuviat voitaisiin välttää kokonaan huoltamalla pyörä säännöllisesti. Muutamalla perusohjeella pärjäät hoitamisessa ja huoltamisessa hyvin myös itsekin!

1. Polkupyörän pesu
Pyörän pesuun suositellaan turvallista puhdistusainetta ja hellävaraisia harjoja. Puhdistusaine irrottaa tehokkaasti hiekan, öljyn ja mudan hellävaroen. Mikä tärkeintä, ne eivät pilaa pyöräsi kumiosia ja on myös luontoystävällinen vaihtoehto.

2. Polkupyörän voitelu
Polkupyörä öljytään puhdistuksen jälkeen pienellä määrällä öljyä. Kaikki nivelet ja liikkuvat osat tulee myös öljytä säännöllisesti. Tiputtele ketjuöljyä ketjun sisäpinnalle ja anna öljyn imeytyä ainakin puoli tuntia ja pyyhi sen jälkeen vielä ketjujen pinnat puhtaaksi kaikesta näkyvästä rasvaisuudesta.

3. Polkupyörän muu huolto
Hoitosuihke suojaa pyörän runkoa kosteudelta, ruosteelta ja lialta. Suihkuta tuotetta puhdistuksen jälkeen. Suihke luo kalvon, jolloin lika, pöly ja öljy eivät tartu kunnolla.

Kuntokaupan valikoimasta löydät paljon käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä pyörän huoltotarvikkeita. Suuri osa kunnossapidosta on tehtävissä itse, mutta monimutkaisemmat työt ja vuosihuollot suositellaan tehtäväksi asiantuntevan huollon toimesta.

Järjestys: