Ilmatäytteiset SUP-laudat

ARVOSTELUT : Ilmatäytteiset SUP-laudat

4.6 / 5
4,6
212 arvostelua kategoriassa ilmatäytteiset sup-laudat
Suurin osa nykyaikaisista SUP-laudoista on ilmatäytteisiä eli pumpattavia. Valmistukseen käytettävä tekniikka on tänä päivänä niin kehittynyttä, että laadukasta ilmatäytteistä lautaa voi olla hankala erottaa kovasta laudasta. 10-15 minuutissa käyttökuntoon pumpattavien lautojen paras puoli on ehdottomasti kuljetuksen ja varastoinnin helppous; tyhjennetty ja rullattu SUP-lauta tarvikkeineen mahtuu kantoreppuun mukaan ja vaikkapa vaatekaappiin säilytykseen! 

SUP-laudan voi täyttää helposti settien mukana tulevalla pumpulla. Mikäli haluat säästää voimia, on mahdollista käyttää elektronista pumppua tai täyttää lauta venttiiliadapterin avulla kompressorilla. Tyypillisesti SUP-lautojen paineet ovat 12-18 PSI, ja käsin pumppaamalla aikaa kuluu laudan koosta riippuen noin 7-15 minuuttia.

Ilmatäytteinen lauta kestää kolhuja paremmin kuin kovat laudat, joten se on paras vaihtoehto mikäli rannassasi on paljon teräviä kiviä tai harrastat esimerkiksi koskisuppausta. Ethän jätä pumpattavaa SUP-lautaa täydessä paineessa aurinkoon tai pitkiksi ajoiksi säilytykseen, vaan päästä venttiilin kautta suurin paine pois.Tutustu SUP-laudan valintaoppaaseen löytääksesi parhaan laudan juuri sinun käyttöösi!
Järjestys: