Turvallinen trampoliini

ARVOSTELUT : Turvallinen trampoliini

4.4 / 5
4,4
18 arvostelua kategoriassa turvallinen trampoliini
Trampoliini on jokaisen lapsiperheen suosikkituote! Trampoliinilla hyppiminen ei ole sen vaarallisempaa kuin mikään muukaan vapaa-ajan aktiviteetti. Trampoliini on vanhemmille todellinen arjen apuväline, nimittäin trampoliinilla saa lapset liikkumaan ja oppimaan kehonhallintaa temppujen teossa ja hienomotoriikan harjoittamisessa. Lähes jokaiselta suomalaiselta pihalta löytyy nykyisin oma trampoliini ja turvallisuus riippuu aina oikeaoppisesta asennuksesta, käytöstä ja säännöllisestä huoltamisesta.

Kun olet asentanut tuotteen ohjeiden mukaisesti, varmista, että kaikki ruuvit, pultit ja mutterit on asennettu ja kiristetty oikein ja että kaikki liitokset ovat kireällä. Jätä vähintään 7,3 metriä tilaa trampoliinin yläpuolelle ja on tärkeää jättää myös asianmukainen määrä tilaa trampoliinin ja mahdollisten vaarojen väliin, kuten sähkökaapeleihin, puun oksiin ja aitoihin.

Mitä tahansa trampoliinia ei omalle takapihalle kannata hankkia, sillä liian halpa ja kevytrakenteinen trampoliini saattaa aiheuttaa loppujen lopuksi enemmän harmia kuin iloa. Millaisia ominaisuuksia hyvällä trampoliinilla pitäisi siis olla, että se olisi myös turvallinen?
  1. Hyvän trampoliinin ominaisuuksiin kuuluvat kestävät galvanoidut teräsjouset
  2. Reunapehmuste suojaa jalkoja ja päätä
  3. Vankka ja tukeva rakenne
  4. Turvaverkko, joka suojaa lapsia ylimääräisiltä onnettomuuksilta
  5. Trampoliinilla ei saisi olla kerrallaan kuin yksi käyttäjä
  6. Lisävarusteet, jotka takaavat laitteen turvallisuuden; ankkurisetti ja tikkaat
FitNord trampoliini tarjoaa runsaasti tilaa pomppiseen. Sen laadukkaat ja kestävät jouset takaavat hyvän kuormitettavuuden, joten myös aikuinen voi pomppia trampoliinilla turvallisesti. Tutustu ja tilaa valikoimaan!
Järjestys: