Sähköpyörän akun lataus ja säilytys

Sähköpyörän akun lataus ja säilytys
Sähköpyörän akun lataus ja säilytys

ARVOSTELUT : Sähköpyörän akun lataus ja säilytys

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.
Sähköpyörän akun lataamisessa kannattaa muistaa muutama seikka, jotta arvokkaan sähköpyörän akku pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa mahdollisimman kauan.

Sähköpyörän akun lataaminen ja säilytys ovat talvella merkittävämpiä asioita kuin kesällä. On tärkeää muistaa, että akku on aina ladattava lämpimässä. Akku myös kannattaa ottaa säilytykseen lämpimään aina kun mahdollista. Kun akun tuo kylmästä lämpimään latausta varten, olisi suositeltavaa, että akku ehtisi lämmetä huoneenlämmössä hieman ennen latauksen aloittamista. 

Missään tapauksessa akkua ei saa jättää tyhjänä pakkaseen. Silloin akun kennot menettävät kykynsä ottaa vastaan virtaa, ja akku on käyttökelvoton. Talven pakkaskeleillä akun varaus laskee. Jos kaipaat sähköpyörää nimenomaan talviajoon, kannattaa valita sähköpyörä suuren kapasiteetin tehoakulla. Suuren tehoakun sähköpyörässä riittää tehoja vielä pitkälle, vaikka kylmä pakkasilma heikentää akun kapasiteettia. 

Vaikka nastarenkailla varustettu sähköpyörä on mainio väline ympärivuotiseen liikkumiseen, moni haluaa jättää pyörän varastoon talvisimmaksi ajaksi. Silloin kannattaa pitää akkua edes osittain ladattuna. Jos akku on pitkään käyttämättä, sitä kannattaa ladata hieman vaikkapa puolentoista tai kahden kuukauden välein.

Ajan myötä kaikkien akkujen teho hiipuu hiljalleen, mutta kun valitset laadukkaan sekä tehokkaan akun ja pidät siitä huolta, akku palvelee sinua ja sähköpyörääsi kauan!

FitNord-sähköpyörien akut vaihtelevat tehoiltaan 280 – 690 Wh välillä, joten sähköpyörillämme pääsee mukavan pitkälle yhdellä latauksella, eikä kovakaan talvi kangista tehoakkuja. Sähköpyörän akun lataaminen onnistuu akun ollessa kiinni pyörässä. Akun voi myös irrottaa ja ladata sisällä kotona tai työpaikalla.

Tutustu laadukkaisiin FitNord-sähköpyöriin täältä!
 
Järjestys:
  • DeHawk Vara-akku (NCM Moscow, Aspen, Milano & Venice-sähköpyöriin)
    0.0 / 5

    Sähköpyörän Akku 624Wh, 48V/13Ah, DeHawk (NCM Aspen, Milano, Moscow ja Venice Sähköpyöriin)

    599,00 €

    Tai alk. 23,61 €/kk