SÄHKÖMAASTOPYÖRÄT

SÄHKÖMAASTOPYÖRÄT
SÄHKÖMAASTOPYÖRÄT

Sähkömoottorilla varustettu maastopyörä vie sinut heittämällä läpi metsäpolkujen ja yli jyrkkien nousujen. Sähkömaastopyörällä ei työmatka tyssää tien laitaan, vaan mieli tekee oikaista metsän kautta. Leveämmät renkaat, sporttinen runko, etujousitus ja voimakkaasti vääntävä sähkömoottori tekevät pyöräilystä hauskaa, oli kyseessä sitten työmatka, soratielenkki tai juurakkopoluilla runnominen.

Sähkömaastopyörä on nimestään huolimatta erittäin monikäyttöinen. Ajoasento on sähkömaastopyörissä rento ja suhteellisen pysty, joten ympäristön havainnointi on helppoa. Tämä tekee siitä sopivan välineen myös kaupunki- ja taajamapyöräilyyn. Leveät renkaat ja etujousitus pehmentävät ajotuntumaa myös kaduilla ja epätasaisilla teillä ajettaessa. Sähkömoottorilla varustettuna maastopyörä kiitää sekä teitä, katuja että polkuja pitkin vaivattomasti. Sähkömaastopyörä on siis täydellinen valinta yhdeksi sähköpyöräksi, mikäli haluat arkikäytön lisäksi ajaa metsäpoluilla, sorateillä ja muissa vaativammissa ympäristöissä.

Valikoimistamme löydät laadukkaat sähkömastopyörät edulliseen hintaan. Mikäli olet kiinnostunut katu- ja polkuajon lisäksi möyrimään lumella, hiekassa ja mudassa, katso myös sähköfatbike-valikoimamme.

Sähkömaastopyörä on oikea valinta sinulle, jos haluat yhden sähköpyörän, jolla hoituu niin kaupunkiajot, työmatkat, pidemmät lenkit kuin metsäpolutkin. Tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Järjestys: