SÄHKÖMAASTOPYÖRÄT

ARVOSTELUT : SÄHKÖMAASTOPYÖRÄT

4.3 / 5
4,3
447 arvostelua kategoriassa sähkömaastopyörät

Sähkömaastopyörä vie sinut heittämällä läpi metsäpolkujen ja yli jyrkkien nousujen. Leveät renkaat, sporttinen runko, etujousitus ja voimakkaasti vääntävä sähkömoottori tekevät pyöräilystä hauskaa, oli kyseessä sitten työmatka, soratielenkki tai juurakkopoluilla runnominen.


Sähkömoottorilla varustettu maastopyörä on erittäin monikäyttöinen. Ajoasento on rento ja suhteellisen pysty, joten ympäristön havainnointi on helppoa. Leveät renkaat ja etujousitus pehmentävät ajotuntumaa myös kaduilla ja epätasaisilla teillä ajettaessa. Sähkömoottorilla varustettuna maastopyörä kiitää sekä teitä, katuja että polkuja pitkin vaivattomasti. Sähkömaastopyörä on siis erinomainen valinta yhdeksi sähköpyöräksi, mikäli haluat arkikäytön lisäksi ajaa metsäpoluilla, sorateillä ja muissa vaativammissa ympäristöissä.

Valikoimistamme löydät laadukkaat FitNord ja Helkama -sähkömastopyörät monipuoliseen käyttöön. Mikäli olet kiinnostunut katu- ja polkuajon lisäksi möyrimään lumella, hiekassa ja mudassa, katso myös sähköfatbike-valikoimamme. Tutustu valikoimaan ja tilaa!
 

 
Järjestys: