SILVERBACK

ARVOSTELUT : SILVERBACK

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.

Silverback Bikes on vuonna 2004 perustettu saksalainen pyörävalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Stuttgartissa, Saksassa. Yritys on kasvanut merkittäväksi toimijaksi globaalilla pyörämarkkinalla ja vie tuotteitaan yli 49 maahan. Silverback tunnetaan innovatiivisista ja palkituista suunnitteluistaan sekä kilpailuissa menestyneistä pyöristään​​.

Silverbackin ytimessä on intohimo jatkuvaan parantamiseen ja innovointiin. Yritys pyrkii kehittämään huippuluokan tuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kaikki pyörät suunnitellaan ja rakennetaan tarkasti, ja niiden kehityksessä hyödynnetään kehittyneitä teknologioita sekä tieteellisiä menetelmiä​​. Silverbackin tuotantolaitoksessa Stuttgartissa jokainen pyörä kootaan ja tarkastetaan yksittäisen ammattitaitoisen mekaanikon toimesta, mikä takaa, että jokainen pyörä on huolella valmistettu mestariteos. Tämä prosessi heijastaa yrityksen sitoutumista korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen​).

Silverbackin missiona on luoda pyöriä, jotka inspiroivat ja vastaavat urbaanin kulttuurin ja liikkumisen tarpeisiin, rikkoen samalla perinteisiä ajatusmalleja ja hyödyntäen uusia materiaaleja. Silverbackin valikoimaan kuuluu laaja kirjo erilaisia pyöriä, kuten maastopyöriä, sähköpyöriä, lastenpyöriä ja fatbikejä.

Valikoimastamme löydät laadukkaat Silverbackin sähköpyörät ja fatbiket. Tutustu alta löytyviin Silverback pyöriin ja tilaa omasi Kuntokaupalta jo tänään!

Järjestys: