Sähköpotkulauta hiekalla

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta hiekalla

3.4 / 5
3,4
49 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta hiekalla
Pienirenkainenkin sähköpotkulauta kulkee sujuvasti päällystetyillä teillä, mutta jos osa matkasta pitää taittaa hiekkateitä pitkin, kannattaa valita sähköpotkulauta, jossa on isot renkaat.

8,5 tuumaiset luokitellaan jo isoiksi renkaiksi. Tämän kokoisilla renkailla pärjää hienosti esimerkiksi hiekkaisilla kävelyteillä puistossa ja lenkkeilymaastoissa. Varma valinta on sähköpotkulauta, jossa on vähintään 8,5” ilmatäytteiset renkaat, jolloin sähköscootilla pärjää kaupungin kaduilla sekä hiekkapoluilla.

Ilmatäytteiset renkaat tekevät ajamisesta miellyttävää niiden suodattaessa pienemmät töyssyt tiestä ja samalla säästäessä ajajan käsiä. Renkaiden ilmanpaineita itse säätelemällä löytää mieluisimman kovuuden ajomatkoilleen.

Ilmatäytteisen renkaan turvallisuutta lisää, jos rengas on pistosuojattu. Pistosuojauksella varustettu sähköpotkulaudan rengas ehkäisee teillä mahdollisesti lojuvien lasinsirujen sekä terävien kivien haittoja paremmin kuin tavallinen rengas. Näin säästyt ikävältä renkaan puhkeamiselta sitä mahdollisesti seuraavalta kaatumiselta.

Tilaa sähköpotkulauta hiekkateille soveltuvilla renkailla Kuntokaupalta!
 
Järjestys:
 • OUTLET -20 %
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  119,00 € 149,00 €

  Tai alk. 4,38 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk