Sähköpotkulauta isolla akulla

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta isolla akulla

3.5 / 5
3,5
37 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta isolla akulla
Sähköpotkulaudan akku on olennainen osa sähköpotkulaudan tekniikkaa, sillä sähköpotkulaudat tarvitsevat akkuvirtaa kulkeakseen. Sähköpotkulautaa hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota akun kokoon ja sen myötä sähköpotkulaudan toimintamatkaan.

Sähköpotkulautojen akkujen – kuten monien muidenkin akkujen kokonaiskapasiteetti on ilmoitettu wattitunneissa (Wh). Wattituntimäärässä on kerrottu akun jännite (V) ampeerituntimäärällä (Ah) ja suurempi wattituntimäärä tarkoittaa suurikapasiteettisempaa akkua. Akkua vertaillessa kannattaa suosia tunnettuja valmistajia akun kennojen laadun varmistamiseksi. 

Sähköpotkulautojen akkujen teknistä puolta voi olla joskus vaikea sisäistää. Sähköpotkulautojen tiedoissa on kuitenkin ilmoitettu myös niiden toimintamatka helpottamaan akun koon merkitystä. Mitä suurempi kapasiteetti (Wh), sitä pidempi toimintamatka.

Nykyaikaisissa sähköpotkulaudoissa käytetään lähinnä lithium-akkuja, jotka ovat pitkäkestoisia, keveitä ja toimintavarmoja. Akku kuitenkin on helposti sähköpotkulaudan kallein osa, joten tehokas ja pitkällä toimintasäteellä varustettu akku nostaa laudan hintaa huomattavasti.

Sähköpotkulaudalla – tai sähköscootilla – kuljetaan usein kaupunkialueilla melko maltillisia matkoja. Laadukkaissa sähköscooteissa toimintasäde on vähintään 20 km, ja parhaimmillaan jopa 45 km, mikä on varmasti tarpeeksi, jos kuljet sähköscootillasi esimerkiksi kouluun tai työpaikalle.

Sähköpotkulautaa valitessa kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, onko akku irrotettava. Irrotettavan akun saa ladattua helposti sisätiloissa ja se mahdollistaa myös vaihdettavan vara-akun käytön.

Tilaa sähköpotkulauta isolla akulla Kuntokaupalta!
 
Järjestys:
 • OUTLET -20 %
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  119,00 € 149,00 €

  Tai alk. 4,38 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk