Kajakki ominaisuuksien mukaan

ARVOSTELUT : Kajakki ominaisuuksien mukaan

4.4 / 5
4,4
88 arvostelua kategoriassa kajakki ominaisuuksien mukaan
Asiakkaamme toivovat kajakeilta hyvin erilaisia ominaisuuksia. Kannattaa miettiä realistisesti missä ja miten suunnittelet uutta kajakkiasi käyttää. Yhdelle on tärkeää ominaisuuksissa se, että pääsee helposti vesille kevyillä kantamuksilla, melomaan turvallisesti ihaillen samalla maisemia, kun taas toiset ovat kiinnostuneempia pitkän matkan melomisesta nopealla tahdilla kuntoilumielessä.

FitNord Seal -malliston kajakit on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöisiksi. Hankintaa varten onkin hyvä kartoittaa jo etukäteen omaan käyttöön tärkeimpiä ominaisuuksia. FitNord Seal One on 1-istuttava kajakki, jonka kantavuus riittää myös raskaille käyttäjille, samoin retkitavaroille.  Seal Two -kajakista taas saat sinulle ja kaverillesi täydellisen retkikajakin, mihin mahtuvat myös tarpeelliset varusteetkin mukaan. Retken kestoajan, ihmismäärän ja reitin pituuden myötä selviää, mikä kajakki olisi itselle sopiva vaihtoehto.

Tästä kategoriasta löydät kajakit jaoteltuna niiden ominaisuuksien mukaan. Valitse juuri sinulle sopiva kajakki ja tilaa se nyt edullisesti Kuntokaupalta!
Järjestys: