Sähköhybridipyörät

ARVOSTELUT : Sähköhybridipyörät

4.4 / 5
4,4
954 arvostelua kategoriassa sähköhybridipyörät

Sähköhybridipyörä on täydellinen valinta niin työmatka-ajoon kuin kuntoiluun. Sähköhybridipyörä kulkee vauhdikkaasti sekä asvaltti- että hiekkateillä ja on näppärä käsiteltävä myös kaupungissa. Hybridipyörässä yhdistyy maastopyörän mukavuus kevyesti rullaaviin renkaisiin ja monipuoliseen varusteluun. Ajoasento on hieman kaupunkipyörää urheilullisempi, mutta silti sopivan rento ja ryhdikäs. Liikenteen tarkkailu on helppoa ja sähköhybridipyörällä ajaa mielellään pitkääkin matkaa. Sähköhybridipyöriä on saatavilla sekä matalarunkoisia että korkealla vaakaputkella.

Useimmissa sähköhybridipyörissä on 28” renkaat, tavarateline sekä etu- ja takavalot valmiina. Kunnolliset lokasuojat mahdollistavat ajamisen kelissä kuin kelissä vaatteita kastelematta. Sähköhybridipyörät voidaan varustella esimerkiksi laukuin pidempiä retkiä varten. Sähköhybridipyörissä on monesti myös kaupunkipyöriä tehokkaammat sähkömoottorit ja parempi akkukesto.

Sähköhybridipyörä on sinun valintasi, jos haluat taittaa työmatkat vauhdikkaasti, ajaa pitkääkin matkaa ja nauttia mahdollisuudesta poiketa myös hiekka- ja sorateille. Laukut ja varusteet mukaan, niin pyörä on valmis myös viikonloppuretkille!

Kuntokaupan valikoimista löydät laadukkaat sähköhybridipyörät monipuoliseen ajoon. Tilaa nyt omasi!

Järjestys: