Crosstrainerit ominaisuuksien mukaan

ARVOSTELUT : Crosstrainerit ominaisuuksien mukaan

4.5 / 5
4,5
69 arvostelua kategoriassa crosstrainerit ominaisuuksien mukaan

Crosstrainer on huippusuosittu kuntolaite niin kotona kuin kuntosaleilla. Crosstrainerilla treenaaminen on kokonaisvaltaista ja se taipuu monenlaiseen harjoitteluun; lämmittelystä lihaskuntotreeniin ja koviin intervallivetoihin. Crosstrainer laittaa töihin sekä ylä- että alavartalon ja polttaa tehokkaasti rasvaa. Jalkojen ja käsien samanaikainen kontrolloitu liike on myös nivelystävällistä. Crosstrainer-harjoittelu sopiikin kaikenikäisille, -kokoisille ja eri kuntotason omaaville treenaajille.

Crosstraineria hankittaessa tulee vastaan laitteita laidasta laitaan erilaisilla ominaisuuksilla. Sopivan laitteen löytämiseksi kannattaakin miettiä, minkälaisia ominaisuuksia crosstrainerilta vaaditaan. Oletko etsimässä erityisen tukevaa crosstraineria hieman painavammalle käyttäjälle tai mahdollisimman hiljaista laitetta iltatreeneihin kotona? Tuleeko crosstrainerin olla etuvetoinen tai ehdottomasti takavetoinen?

Kuntokaupalta löydät laajan valikoiman crosstrainereita eri ominaisuuksilla. Valintaa helpottaaksemme olemme listanneet crosstrainerit ominaisuuksien mukaan. Tutustu valikoimaan, valitse sinulle sopivin ja tilaa!

Järjestys: