Kajakki luontokuvaukseen

ARVOSTELUT : Kajakki luontokuvaukseen

4.4 / 5
4,4
63 arvostelua kategoriassa kajakki luontokuvaukseen

Liiku äänettömästi vesiluonnossa - Ilmatäytteinen kajakki vie lähemmäs kaikkea, mitä vesillä voi kuvata!

Suomen luonto on  loputtomien mahdollisuuksien kenttä luontokuvaukseen. Harrastuksesta ei kannata karsia mahdollisuuksia siksi, ettei pääsisi vesille kuvaamaan: Ilmatäytteisellä FitNord Seal -kajakilla vesiluonnon kuvaaminen onnistuu mainiosti! Eikä ilmatäytteinen kajakki vaadi suuria panostuksia hankintaan, säilytykseen tai kuljetukseen.

FitNord Seal Two on poikkeuksellisen tukeva, sivuttaisvakaa ja vankkarakenteinen ilmatäytteinen kajakki. Sen kyytiin on helppo lastata kuvaustarvikkeet, eikä kajakin kaatumista tarvitse pelätä. Seal-kajakkeja on vaikea saada kaatumaan, vaikka yrittäisi! Kuvaustarvikkeille löytyy kohtuuhintaisia ja vesitiiviitä pakkauspusseja, ja niiden kiinnittäminen kajakin rungon tukeviin D-renkaisiin käy helposti.

Tukevuudesta ja kuljetuskyvystä huolimatta Seal Two -kajakilla on helppo liikkua äänettömästi vedessä. Kajakki liukuu pintaa pitkin hyvinkin pienillä ja varovaisilla melontaliikkeillä joko kahdelta tai yhdeltä puolelta meloen tai vaikka pohjasta sauvomalla. Kun kajakin pohjasta irrottaa evän, syväys on todella pieni - kajakilla pääsee liikkumaan matalimmissakin vesissä. Sillä pystyy lipumaan rauhallisesti vesikasvustojen läpi sinne, missä vesieläimet usein piileskelevät.

Kajakin profiili on matala, jolloin sekä kajakki että siinä istuvat ihmiset jäävät vesikasvillisuuden naamioimiksi. Vesieläimet päästävät usein kajakin lähemmäs oleskelualueitaan kuin minkään muun vesikulkuneuvon, sen äänetön ja hidas lähestyminen ei aiheuta pakoreaktiota niin voimakkaasti kuin suurempien veneiden. Siksi kajakilla on helppo lähestyä kuvattavaa luontoa. Musta tai tummanvihreä runko sulautuu sekin hyvin luonnon usein tummaan värimaisemaan

Ja kuten ilmatäytteisillä kajakeilla aina, kuljetus otollisille kuvausvesille sujuu helpommin kuin millään muilla vesikulkuneuvolla. Kuljetustrailereita, peräkärryjä tai erikoisvalmisteisia kattotelineitä ei tarvita. Ja mielenkiintoista nähtävää ja kuvattavaa löytyy monista sellaisistakin vesistöistä, joissa muut vaihtoehdot vesillä liikkumiseen käyvät vähiin. Ilmatäytteisen voi kuljettaa syrjäisillekin lammille, joille muilla vesikulkuneuvoilla ei ole asiaa.

Muistathan, ettet häiritse vesilintuja ja muita vesieläimiä pesintäaikaan! Kuvaa pesiä ja poikueita riittävän matkan päästä, vaikka kajakilla lähelle pääsisikin.

Löydä uusia mahdollisuuksia luontokuvaukseen -- hanki vakaa ja tukeva ilmatäytteinen kajakki Kuntokaupasta!
 
Järjestys:
 • FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)

  799,00 €

  Tai alk. 30,99 €/kk

 • FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (1-istuttava)
  4.4 / 5

  FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (1-istuttava)

  499,00 €

  Tai alk. 18,42 €/kk