Painopeitto ominaisuuksien mukaan

ARVOSTELUT : Painopeitto ominaisuuksien mukaan

4.6 / 5
4,6
43 arvostelua kategoriassa painopeitto ominaisuuksien mukaan
Painopeiton valinta voi olla joskus hankalaa. Kysymykset, kuten minkä painoinen painopeitto olisi hyvä valita ja mitä materiaalia sen olisi hyvä olla käyvät varmasti monen asiakkaan mielessä. Valikoimastamme löydät onneksi laadukkaat puuvilla- ja mikrokuitupainopeitot eri painoluokissa, mikä tekee valinnasta helpompaa. Paras painopeitto on turvallinen, OEKO-TEX® 100 sertifioitu ja n. 10 % käyttäjänsä painosta.  

Laadukkaita Medinor -painopeittoja on valittavana kahdesta eri materiaalista. Puuvillainen painopeitto on valmistettu 100 % puuvillasta ja mikrokuituinen painopeitto soveltuu kaikille, sillä se on erittäin ihoystävällinen. Materiaalit ovat niin hienojakoisia, että lisäpaino jakaantuu tasaisesti peiton koko pinta-alalle. Materiaalit ovat OEKO-TEX® 100 sertifioitua, joka takaa tuotteen turvallisuuden ja ihoystävällisyyden. Peitto sisältää mikrolasihelmiä ja polyesterikuitua.  

Tutustu nyt laajaan valikoimaan laadukkaita puuvilla- ja mikrokuitupainopeittoja, jotka sopivat eripainoisille ja -kokoisille käyttäjille.
Järjestys: