Trampoliini epätasaiselle maalle

ARVOSTELUT : Trampoliini epätasaiselle maalle

4.4 / 5
4,4
14 arvostelua kategoriassa trampoliini epätasaiselle maalle
Trampoliinilla pomppiminen voi harrastajasta riippuen tarkoittaa kaikkea leikkimielisestä hyppelystä tehokkaaseen kuntoiluun. Sopivilla varusteilla ja oikeaoppisella asennuksella trampoliinilla voi myös pomppia turvallisesti, sillä hyppymatto tarjoaa runsaasti tilaa ja tukeva maa-alusta takaa hyvän kuormitettavuuden.

Trampoliini tulee aina asentaa tasaiselle ja mielellään myös pehmeälle alustalle, kuten nurmikolle. Ennen asennusta on hyvä varmistaa, että trampoliinin ympärillä ja yläpuolella on riittävästi tilaa. Me Kuntokaupalla suosittelemme myös aina turvaverkon käyttöä, joka suojaa pomppijaa putoamiselta. Mikäli alusta on epätasainen, kannattaa trampoliinin jalkojen alta kaivaa maata, jotta se asettuu alustalle täysin tasaisesti. Trampoliinin asettaminen kovalle tai epätasaiselle maalle rasittaa runkoa voimakkaasti ja voi myöhemmin aiheuttaa runkovaurioita ja voi johtaa sen kaatumiseen sekä vaaratilanteisiin.

Trampoliinilla hyppely on loistava liikuntamuoto ja FitNord trampoliini on taatusti kotipihan hauskin liikuntaväline ja myös vahva runkoinen - sillä tukeva runko takaa myös turvallisen käytön, eikä tarvitse miettiä trampolliinin horjahtamista.
Järjestys: