Crosstrainer osamaksulla

ARVOSTELUT : Crosstrainer osamaksulla

4.5 / 5
4,5
69 arvostelua kategoriassa crosstrainer osamaksulla

Crosstrainer on monen kuntoilijan suosikkilaite, joka laittaa töihin sekä ylä- että alavartalon lihakset. Crosstrainerilla harjoittelu sopii lähes kaikille ja toimii niin lämmittelyyn, rasvanpolttoon, pitkäkestoiseen aerobiseen harjoitteluun kuin raskaaseen intervallitreeniin. Lisäksi crosstrainer on nivelystävällinen, sillä liikerata ei aiheuta tärähdystä. Crosstrainerilla tekee helposti ja nopeasti kokonaisvaltaisen treenin, joten se on erinomainen valinta kodin kuntolaitteeksi.

Crosstrainerin voi hankkia jopa alle 500 euron hinnalla, mutta säännölliseen kotikuntoiluun paremmin soveltuvat laitteet ovat arvokkaampia. Aktiivista käyttöä kestävä, hyvällä harjoittelutuntumalla ja monipuolisilla harjoitteluohjelmilla varustettu crosstrainer on hyvä sijoitus, joka tarjoaa treeni-iloa pitkään. Arvokkaampaa crosstraineria hankittaessa osamaksulla maksaminen saattaa olla järkevä tapa rahoittaa ostos. Kuntokauppa tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksesi kätevästi pienimmissä erissä Svea-erämaksulla, joten harjoittelun aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Valitse ostoskorissa maksutavaksi ”Osamaksu” ja täytä tiedot huolellisesti. Svea tekee luottopäätökseni heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli mahdollisuus erämaksuun myönnetään, voit valita sinulle parhaiten sopivan maksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään kassalla.

Kuntokaupalta voit hankkia sinulle sopivan crosstrainerin osamaksulla ja aloittaa harjoittelun heti. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys: