Sähkökaupunkipyörät

Sähkömoottorilla varustetut kaupunkipyörät tekevät työmatkoista, kauppareissuista ja puistoretkistä nautintoa. Sähköpyöräily on tyylikäs, trendikäs ja usein aikaa säästävä vaihtoehto joukkoliikenteelle tai autolle. Ei enää ruuhkia ja odottamista, hyppää pyörän selkään ja aja perille mukavasti, turvallisesti ja ilman hikoilua!

Kaupungissa ja taajama-ajelussa pyöräilijä joutuu olemaan jatkuvasti valppaana ja valmiina reagoimaan yllättäviin tilanteisiin. Siksi sähkökaupunkipyörältä vaaditaan helppokäyttöisyyttä, luotettavuutta ja turvallisuutta. Ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen ja ympäristön havainnoinnista helppoa. Tavaroiden kuljettamista helpottavat useimmiten varusteisiin kuuluvat tavaratelineet. Lokasuojien ansiosta uskaltaa pyöräillä paremmissakin vaatteissa.

Kuntokaupan valikoimista löydät laadukkaat ja käytännölliset sähkökaupunkipyörät erinomaiseen hintaan. Useat sähkökaupunkipyörät sopivat hyvin myös pidemmille lenkeille, mutta jos haluat maastoon ryskäämään, katso myös valikoimamme sähkömaastopyöristä.

Sähkökaupunkipyörä on paras valinta sinulle, jos tarvitset sähköpyörän arkipyöräilyyn, työmatkoille ja rentouttavan rauhallisille pyörälenkeille.

Tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Järjestys: