SÄHKÖKAUPUNKIPYÖRÄT

ARVOSTELUT : SÄHKÖKAUPUNKIPYÖRÄT

4.4 / 5
4,4
1172 arvostelua kategoriassa sähkökaupunkipyörät
Sähkökaupunkipyörä soveltuu erinomaisesti työmatkoille, retkeilyyn, kauppareisuille ja kuntoiluun. Kuntokaupalta tilaat sähkökaupunkipyörän helposti ja nopealla toimituksella. Muista, että voit myös tulla koeajolle liikkeisiimme Vantaalle, Tampereelle ja Kouvolaan! Lue lisää

Sähkökaupunkipyörä soveltuu erinomaisesti työmatkoille, retkeilyyn, kauppareisuille ja kuntoiluun. Sähköpyörä on loistava vaihtoehto omalle autolle tai joukkoliikenteelle. Sähköpyörä on usein nopeampi ja edullisempi tapa liikkua kaupunki- ja taajama-alueella. Vaihtamalla auton sähköpyörään säästää keskimäärin yli 3000 euroa vuodessa.

Kaupunkipyörien suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen. Kaupunkipyörien ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen ja ympäristön havainnoinnista helppoa. Tavarateline helpottaa kauppatavaroiden kuljetusta ja lokasuojien ansiosta pyörällä voi ajaa siistimmissäkin vaatteissa.

Kuntokaupan valikoimasta löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset FitNord-, Helkama-, ja Tunturi -sähkökaupunkipyörät. Kaupunkiajon lisäksi useimmat sähkökaupunkipyörät soveltuvat myös hiekka- ja sorateillä pyöräilyyn. Mikäli liikut runsaasti luonnossa ja teet paljon metsäretkiä suosittelemme sähkömaastopyörää. Jos olet kiinnostunut mahdollisimman vaivattomasta ja helppokäyttöisestä kaupunkisähköpyörästä, kannattaa tutustua myös vaihteettomiin sähköpyöriinMikään valikoimassamme oleva sähköpyörä ei tarvitse liikennevakuutusta (lue lisää).

Sähkökaupunkipyörä on paras valinta sinulle, joka etsit käytännöllistä sähköpyörää arkikäyttöön työmatkoille ja rentouttavaan vapaa-ajan ajoon.

 
 
Järjestys: