SÄHKÖKAUPUNKIPYÖRÄT

SÄHKÖKAUPUNKIPYÖRÄT
SÄHKÖKAUPUNKIPYÖRÄT

Sähkökaupunkipyörä soveltuu erinomaisesti työmatkoille, retkeilyyn, kauppareisuille ja kuntoiluun. Sähköpyörä on loistava vaihtoehto omalle autolle tai joukkoliikenteelle. Sähköpyörä on usein nopeampi ja edullisempi tapa liikkua kaupunki- ja taajama-alueella. Vaihtamalla auton sähköpyörään säästää keskimäärin yli 3000 euroa vuodessa.

Kaupunkipyörien suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen. Kaupunkipyörien ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen ja ympäristön havainnoinnista helppoa. Tavarateline helpottaa kauppatavaroiden kuljetusta ja lokasuojien ansiosta pyörällä voi ajaa siistimmissäkin vaatteissa.

Kuntokaupan valikoimasta löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Helkama-, Tunturi- ja NCM-sähkökaupunkipyörät. Kaupunkiajon lisäksi sähkökaupunkipyörät soveltuvat myös tasaisille metsäpoluille ja hiekkateille.. Mikäli liikut runsaasti luonnossa ja teet paljon metsäretkiä suosittelemme sähkömaastopyörää.

Sähkökaupunkipyörä on paras valinta sinulle, joka etsit laadukasta, käytännöllistä sähköpyörää arkikäyttöön työmatkoille ja rentouttavaan vapaa-ajan ajoon.

Nyt erä Helkama ja NCM -sähkökaupunkipyöriä -20%. Tilaa nyt laadukas sähkökaupunkipyörä Kuntokaupalta!

Järjestys: