Tuolit SUP-lautoihin

ARVOSTELUT : Tuolit SUP-lautoihin

4.5 / 5
4,5
2 arvostelua kategoriassa tuolit sup-lautoihin
SUP-laudan kajakki-istuimella muunnat SUP-laudan nopeasti ja helposti ilmatäytteiseksi kajakiksi, jolla pääset kätevästi melomaan missä vain!

Mikä sen nautinnollisempaa voisi olla, kuin treeni veden päällä. Aurinko, veden liplatus, sinä ja SUP-lauta. Kesäpäivä ei voisi muuttua enää yhtään paremmaksi, kun siitä voi nauttia järvellä tai merellä. SUP-lauta yhdistää rennon liikunnan ja ystävien kanssa oleskelun mukavaksi kokonaisuudeksi. Kuntokaupan SUP-laudat saat ostettua setteinä, johon saat kaiken tarvittavan. Kun yhdistät settiin vielä erikseen ostettavan SUP-istuimen, voit nauttia suppailusta myös istuen, selkä tuettuna.

FitNordin ilmatäytteiset laudat voittavat monipuolisuudessa ja liikuteltavuudessa, mutta eivät häviä kestävyyskamppailussakaan! Koko setti mahtuu pieneen tilaan yhdessä istuimen kanssa. Pehmustetulla istuimella, jossa on neljä säädettävää kiinnitysremmiä käytännössä tuplaat SUP-lautasi käyttömahdollisuudet. Istuin kiinniittyy soljilla SUP-laudassa oleviin D-lenkkeihin. SUP-tuoli sopii SUP-lautoihin, joissa on yhteensä 4kpl D-lenkkejä, 2kpl keskellä ja 2kpl takana.

Tilaa nyt tuoli SUP-lautaasi ja muunna se kajakiksi!
Järjestys:
  • SUP-laudan Tuoli, FitNord
    4.5 / 5

    SUP-laudan Tuoli, FitNord

    49,90 €

    Tai alk. 1,73 €/kk