LIHASHUOLTOVASARAT

ARVOSTELUT : LIHASHUOLTOVASARAT

4.4 / 5
4,4
56 arvostelua kategoriassa lihashuoltovasarat

Valtavan suosion saavuttanut lihashuoltovasara on nopea apu lihaskipuihin

Lihashuoltovasara on saavuttanut lyhyessä ajassa suursuosion, eikä suotta; lihashuoltovasaralla käsittely on nopea apu lihasten kipuun, kireyteen ja jäykkyyteen. Urheilijat suosivat lihashuoltovasaraa myös lihasten lämmittelyyn ja palautumiseen treenin jälkeen. Tehokkaan ja nopeasti vaikuttavan käsittelyn lisäksi lihashuoltovasaran etuna on sen koko. Vasara mahtuu treenikassiin, reppuun tai matkalaukkuun, joten itsehieronta onnistuu missä ja milloin vain.

Miten lihashuoltovasara toimii?

Lihashuoltovasara tuottaa nopeita sykähdyksiä, eli pulsseja, jotka vaikuttavat syvälle lihaksiin. Pulssit poistavat lihaskudoksen jännityksen ja parantavat käsitellyn alueen verenkiertoa. Jumit aukeavat, kireys helpottaa ja lihakset rentoutuvat. Käsittely voidaan kohdistaa erittäin tarkasti ongelmakohtaan. Lihashuoltovasaran mukana tulee yleensä erilaisia hierontapäitä eri lihaksien käsittelyyn. Värähtelyn tasoa ja voimakkuutta voidaan säätää, joten hierominen onnistuu sekä kevyesti että erittäin voimakkaasti.

Katso tästä lihashuoltovasaran esittelyvideo:

Lihashuoltovasara on turvallinen, helppokäyttöinen ja kaikille soveltuva väline jumien poistamiseen, lihasten rentouttamiseen ja urheilusta palautumiseen. Kuntokaupan valikoimista löydät laadukkaat lihashuoltovasarat edullisin hinnoin. Tilaa nyt omasi!

Järjestys: