Sähköpyörä-leasing

ARVOSTELUT : Sähköpyörä-leasing

4.3 / 5
4,3
517 arvostelua kategoriassa sähköpyörä-leasing

Sähköpyörän hankkiminen voi olla monelle suuri investointi. Hankinta kuitenkin onnistuu myös ilman alkupääomaa. Kuntokaupalta on nimittäin mahdollista hankkia sähköpyörä myös huolettomalla leasing-sopimuksella.

1.1.2021 astui voimaan pyöräetu, jonka turvin voit saada käyttöösi uuden sähköpyörän täysin verovapaasti! Kyseessä on siis luontoisetu, eli voit saada verovapaan sähköpyörän työsuhdepyöränä. Työnantajasi voi hankkia uuden sähköpyörän Kuntokaupalta esimerkiksi leasing-sopimuksella ja antaa sen sinulle vapaaseen käyttöön työ- ja vapaa-ajan matkoillesi. Etu on verovapaa 1200 € asti vuodessa (tai 100 € / kk).

Tarjoamme työsuhdesähköpyöriä yrityksille leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus on huoleton ratkaisu, johon kuuluu täysturvavakuutus. Sopimuksen kulut ovat helposti ennakoitavissa eikä siihen tule mukaan piilokuluja, vaan ilmoittamamme hinta on aina lopullinen hinta. Leasing-sopimus ei vaadi suuria alkuinvestointeja ja siihen voi liittää myös vuosihuollot sekä pyörän kiinteät tarvikkeet. Nämä lasketaan mukaan pyörän kiinteään kuukausihintaan

Työsuhdepyöränä hankittu sähköpyörä on työntekijälle edullisempi hankinta kuin ostamalla se itse kertaostoksena. Työsuhdepyörä voi olla työntekijälle palkanpäällinen etu tai se voi olla osa työntekijän palkkaa. Et kummassakaan tapauksessa maksa veroja työsuhdepyörästäsi eikä työnantajasi maksa palkan sivukuluja pyöräedun osalta. 

Huomaa, että työsuhdesähköpyörän omistajuus ei ole leasing-sopimuskauden työntekijällä vaan yrityksellä, jolta se liisataan. Leasing-sopimuskauden jälkeen työntekijä voi kuitenkin lunastaa työsuhdepyörän itselleen. Jos työnantaja omistaa työsuhdepyörän, omistajuus pysyy niin ikään työnantajalla koko sopimuksen ajan, jonka jälkeen työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen.

Lue täältä tarkemmin työsuhdepyöristä ja pyöräedusta!
 
Järjestys: