Painopeitto aikuiselle

ARVOSTELUT : Painopeitto aikuiselle

4.6 / 5
4,6
42 arvostelua kategoriassa painopeitto aikuiselle
Aikuisten painopeitot on suunniteltu parantamaan levotonta nukkumaan menoa ja unenlaatua käyttämällä syväpainestimulaatiota. Peiton tasaisesti jakautunut paino auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan työpäivän ja harrastusten jälkeen.

Ennen kuin hankit painopeittoa, kannattaa miettiä, minkä painoinen painopeitto itselle sopii ja kenelle painopeitto on tulossa. Peiton paino on tärkeä kriteeri, jonka mukaan painopeittoa kannattaa vertailla. Saatavilla on useita eri painopeittomalleja, jotka soveltuvat eri ikäisille ja kokoisille ihmisille. Peitto kannattaa valita nukkujan painon mukaan. Viime kädessä peiton paino on makuasia, mutta usein ohjeena pidetään noin kymmentä prosenttia nukkujan omasta painosta. Liian raskas peitto tuntuu helposti painostavalta, liian kevyt ei taas vaikuta tarpeeksi. Myös nukkujan ruumiinrakenne ja elopaino vaikuttavat painopeiton valintaan. Voit itse tarkistaa painon perusteella suositellun painopeiton alla olevasta taulukosta:  

Peiton paino ja kehon paino:  
 
3 kg / 25–40 kg  
5 kg / 40–50 kg  
7 kg / 45–70 kg  
9 kg / 70–80 kg  
11 kg / 80–90 kg  
13 kg / 90–130 kg 

Rauhoita ja rentouta itsesi arjen kiireestä ja anna itsellesi tai läheiselle levollisemmat unet painopeiton avulla, vaikka lahjaksi. Tutustu ja tilaa painopeitto!
Järjestys: