Juoksumatto taloyhtiön kuntosalille

ARVOSTELUT : Juoksumatto taloyhtiön kuntosalille

4.6 / 5
4,6
105 arvostelua kategoriassa juoksumatto taloyhtiön kuntosalille
Juoksumatto on erinomainen kuntolaite taloyhtiön kuntosalille, sillä se sopii kaikenkokoisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Juoksumatolla on mahdollista tehdä rauhallisempia kävelylenkkejä, nopeita juoksulenkkejä, intervellitreeniä tai kaikkea siltä väliltä. Suuri osa juoksumatoista on kokoontaitettavia, jolloin juoksumatto vie suhteellisen vähän tilaa, kun sitä ei käytetä.

Taloyhtiön salilla on tärkeää miettiä juoksumaton käyttömääriä: mikäli mattoa käytetään useita tunteja päivässä, suosittelemme AC-moottorilla varustettua juoksumattoa, jollainen on esimerkiksi FitNordin suosittu Sprint 500. Mikäli taas taloyhtiö on pieni ja tiedetään, että juoksumattoa käytetään lähinnä lämmittelyyn ja hölkkäilyyn, on tehokkaalla DC-moottorilla varustettu juoksumatto riittävä taloyhtiön salille. Tällainen matto on mm. FitNord Sprint 300.

Myös kestovahaus on näppärä ominaisuus taloyhtiön juoksumatolle, sillä tällöin kenenkään taloyhtiön asukkaan ei tarvitse olla juoksumaton voiteluvastuussa. Voitelu on myös osa-alue, jossa juoksumaton voi helposti pilata, mikäli voitelee liikaa tai liian vähän. Suosituin kestovahattu juoksumattomme on FitNord Sprint 500.

Tässä muutamia suosituksiamme taloyhtiön kuntosalille:

Käyttömäärä yli 2h/pv:
- FitNord Sprint 500
- FitNord Sprint 1000
- Tunturi Platinum Pro 5.0

Käyttömäärä alle 2h/pv:
- FitNord Sprint 300
- Tunturi T80

Usein kuitenkaan taloyhtiön juoksumaton käyttömääriä ei voida tietää etukäteen, joten suositeltavaa on hankkia mahdollisimman tehokas ja kestävä juoksumatto.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa juoksumatto taloyhtiön kuntosalille joko verkkokaupastamme tai laskulla. Mikäli kaipaat apua juoksumaton valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla, puhelimitse tai chatissa.
Järjestys: