Sähköpotkulaudan renkaat

ARVOSTELUT : Sähköpotkulaudan renkaat

3.4 / 5
3,4
18 arvostelua kategoriassa sähköpotkulaudan renkaat
Sähköpotkulautaan pätee sama sääntö, kuten muihinkin renkailla kulkeviin ajoneuvoihin. Mitä isommat renkaat menopelissä on, sitä varmemmin se kulkee epätasaisilla pinnoilla.

Useimmiten sähköpotkulaudat – tai sähköskuutit – ovat suunniteltu kulkemaan päällystetyillä tienpinnoilla. Monessa edullisessa sähköskuutissa on myös melko pienet – joko täyskumi tai ilmatäytteiset – renkaat, jotta niillä pysyisi hyvin pystyssä esimerkiksi hiekkateillä. Laadukkaissa sähköpotkulaudoissa on verraten isot renkaat, joilla pärjää epätasaisilla ja hiekkaisillakin teillä.

Täyskumirenkaat eivät puhkea, sillä niissä ei ole ilmaa sisällä. Ilmatäytteiset renkaat ovat kuitenkin käyttömukavuudeltaan huomattavasti miellyttävämmät ja suodattavat tärähtelyjä täyskumeja paremmin. Renkaan kovuutta tai pehmeyttä voi myös itse säädellä rengaspainetta säätelemällä.

Esimerkiksi laadukkaassa sähköpotkulaudassa on 8,5” ilmatäytteiset renkaat, jotka tekevät ajamisesta miellyttävää ja tasaista. Niiden ansiosta asfalttiteiltä voi myös poiketa puiston hiekkateille ilman, että tarvitsee pelätä kaatuvansa. Lisäksi sähkömoottori on integroitu sähköskuutin eturenkaaseen, jossa se on IP54-luokituksen mukaisesti suojattu vedeltä ja pölyltä. Sähköpotkulauta isoilla renkailla on siis varma valinta!

Tilaa Kuntokaupan laadukas sähköpotkulauta isoilla renkailla täältä!
 
Järjestys:
 • OUTLET -19,10 €
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  129,90 € 149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk