Juoksumatto osamaksulla

ARVOSTELUT : Juoksumatto osamaksulla

4.6 / 5
4,6
427 arvostelua kategoriassa juoksumatto osamaksulla

Juoksumaton hankkiminen on järkevä panostus omaan terveyteen, jaksamiseen ja hyvinvointiin. Kotiin hankitulla juoksumatolla voi kävellä, hölkätä tai juosta milloin tahansa vuodenajasta ja säästä välittämättä. Kynnys harjoitteluun on matala ja treenaamisen helppous koukuttaa nopeasti. Säännöllinen juoksumatolla harjoittelu laihduttaa, kohottaa kuntoa ja vaikuttaa positiivisesti vireyteen. Aktiivijuoksijalle monipuoliset harjoitteluohjelmat tuovat vaihtelua treeniin.

Laadukas juoksumatto voi olla hankintana suuri, joten osamaksulla maksaminen saattaa olla järkevä tapa rahoittaa ostos. Kuntokauppa tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksesi kätevästi pienimmissä erissä Svea-erämaksulla, joten harjoittelun aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Valitse ostoskorissa maksutavaksi ”Osamaksu” ja täytä tiedot huolellisesti. Svea tekee luottopäätökseni heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli mahdollisuus erämaksuun myönnetään, voit valita sinulle parhaiten sopivan maksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään kassalla.

Kuntokaupalta voit hankkia juoksumaton osamaksulla ja aloittaa harjoittelun heti. Valitset juuri sinulle sopiva juoksumatto laajasta valikoimastamme ja tilaa!

Järjestys: