FitNord Racer 500 Spinningpyörä

799,00 € 1199,00 €

Tai erämaksulla alk. 29,67 €/kk

SÄÄSTÄ 400 € Voimassa ma 11.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

FitNord Racer 500 Spinningpyörä eroaa edukseen kalliimpienkin spinningpyörien joukosta. Fantastisen sujuva polkutuntuma ja jämäkkä rakenne kovaan harjoitteluun.

Racer 500:ssa yhdistyvät tukeva runko, kitkaton polkutuntuma sekä kulumaton ja huoltovapaa magneettivastus. Laite on laatua arvostavalle huoleton valinta kovaan kotikäyttöön, taloyhtiön salille tai työpaikalle. Monipuolisten säätömahdollisuuksien ja 135 kg maksimikäyttäjäpainon ansiosta Racer 500 sopii monenkokoisille käyttäjille.

Tarkka ja hiljainen magneettivastus

FitNord Racer 500:ssa on manuaalisesti vastusrullalla säädettävä magneettivastus, joka ei kulu eikä vaadi huoltoa, kuten useimpien spinningpyörien mekaaninen vastus. Magneettivastus on käytännössä äänetön, mutta samalla portaattomasti säädettävä. Racer 500 tarjoaa siis sekä tarkan vastuksensäädön että hiljaisen treenin. Vastuksensäätönupissa on kuitenkin myös kitkajarruisista malleista tuttu hätäjarru, joka tekee harjoittelusta turvallista.

Erittäin tasainen ja sujuva polkutuntuma

Racer 500:ssa on jykevä, jopa 20 kilon hihnavetoinen vauhtipyörä, joka soveltuu vaativankin kuntoilijan tarpeisiin ja tarjoaa tasaisen polkutuntuman kovaankin treeniin. Mitä painavampi vauhtipyörä on, sitä tasaisempaa ja sujuvampaa sen liike on. Racer 500:n polkutuntuma on miellyttävä ja tasainen. Jykevällä vauhtipyörällä saat takuulla kunnon spinningtreenin!

Lisämukavuutta harjoitteluun tuovat monipuoliset otekahvat, tablettiteline sekä juomapullonpidike. Laitetta on myös helppo liikutella kätevien siirtopyörien ansiosta.

Valitse FitNord Racer 500, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 1. Edistyksellinen huoltovapaa vastusjärjestelmä
 2. Tukeva ja jämäkkä rakenne
 3. Erittäin sujuva polkutuntuma
 4. Monipuoliset otevaihtoehdot
Voit myös tilata Racer 500i -spinningpyörän mittarilla, josta näet treenitietoja polkiessa!

Tilaa nyt jämäkkä, hiljainen ja huoleton spinningpyörä kovaan käyttöön Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut


Yhteenveto

4.76811594     / 5
4,8
4.8696     / 5
4,9
4.7391     / 5
4,7
4.6957     / 5
4,7

100 % (23 / 23)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Jämäkkä pyörä kuntoilijalle

Päätin viimein panostaa ja ostaa tarkan harkinnan jälkeen UUDEN spinningpyörän. Kolme edellistä pyörääni olivat käytettyjä ja minulle eri tavoin sopimattomia. Vuosien myötä olen todennut, että spinningpyörä ei minulla jää pölyttymään, vaan sillä tulee poljettua vähintään kerran viikossa, talvella toki useammin. Vertailin alle tonnin pyöriä nyt huolella. Itselleni tärkeimmät speksit olivat magneettivastus, hiljaisuus, tukevuus, riittävä vastus (>15kg vauhtipyörä), tasainen polkutuntuma ja teline puhelimelle/tabletille. Tässä pyörässä oli nämä kaikki. Yllätyin, miten vähän oli pyöriä, joihin saa ruudun tai kirjan kivasti näytille (polkiessa on mukava katsoa ohjattua spinningtuntia tai ohjelmia tai lukea kirjaa ;) ). Pyörä on tosi jämäkkä. Kokoaminen oli helppoa, ohjevideo oli tod hyvä. Itselleni säädöt ovat erittäin hyvät (olen 170cm), joten hyvä ajoasento löytyy kivutta. Olen ajanut pyörällä nyt 4kk vähintään 2 x viikossa. Vastuksen säätö vaati hieman opettelua mutta nyt on tuntuma siihen. Säätöhän toimii portaattomasti, joten et näe mikä vastus on valittuna. Lämmitellessä lähden nollasta ja siitä asteittain pyöräytys kerrallaan löydän sopivan työvastuksen. Ja hiki virtaa! Vaihdoin omat lukkopolkimet alkuperäisten tilalle; eivät oikein pitäneet klossia napakasti vaan kenkä heilui polkaistessa. Samoin penkki menee vaihtoon kohta, on hieman vääränmallinen omalle peffalleni. Mutta nää on pieniä säätöjä, en valita. Rahoille sain vastinetta ja nyt oon todella tyytyväinen tuliterän spinningpyörän polkija. Tätä tuotetta on helppo suositella. Olisko halvemmalla saanut yhtä hyvää - en tiiä. Mut nytpä ei tarvi heti vaihtaa. On olo että tää pyörä kestää vuosikausia.
Mimmu 15.4.2022 , Oulu
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

100% tyytyväinen!

Vakaa ja hiljainen, erinomainen spinningpyörä kotikäyttöön.
H. Speedy 9.4.2022 , KOUVOLA
 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0

Jämäkkä

Jämäkkä peli hyvillä säädöillä, Ainoa miinus tulee vinoon hitsatusta tangosta joka vähän häiritsee.
Mikko 22.1.2022 , Äänekoski
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: