CROSSTRAINERIT

ARVOSTELUT : CROSSTRAINERIT

4.5 / 5
4,5
92 arvostelua kategoriassa crosstrainerit
 

Crosstrainer on erittäin suosittu kuntolaite niin kotikäytössä kuin kuntosaleilla. Crosstrainerilla kuntoilu on kokonaisvaltaista ja tehokasta, sillä työtä tekee samanaikaisesti sekä ylä- että alavartalo. Harjoittelussa yhdistyy työntö- ja vetoliike, joita kumpaakin tarvitaan tasapainoiseen treeniin. Crosstrainer-harjoittelu kehittää kehon suurimpia lihasryhmiä ja laitteella onnistuu niin kevyt lämmittely, lihaskuntoharjoittelu kuin tehokkaat intervallitreenitkin. Crosstrainerin hallittu liikerata ei kuormita niveliä, joten harjoittelu sopii myös kuntoutukseen. 

Crosstrainerin tärkeimpinä valintakriteereinä voidaan pitää laitteen tukevaa rakennetta, riittävää askelpituutta sekä kestäviä ja laadukkaita osia. Kevyeen lämmittelyyn kevyelle käyttäjälle soveltuu edullisimmatkin mallit, mutta mitä kovempaa crosstrainerilla harjoitellaan, sitä laadukkaampaan laitteeseen kannattaa panostaa.

Crosstrainerit voidaan karkeasti jakaa etuvetoisiin ja takavetoisiin laitteisiin. Mikä sitten on näiden ero?

  • Etuvetoinen crosstrainer on rakenteeltaan tukevampi.
  • Etuvetoisessa crosstrainerissa askellus on laajempi ja hiihtävämpi, jolloin koko vartalon saa paremmin aktivoitua.
  • Takavetoinen crosstrainer on yleensä noin 50 cm lyhempi ja hyvä valinta pienempään tilaan. On olemassa myös pienikokoisia etuvetoisia crosstrainereita, kuten  FitNord Hiker 300F.

Kuntokaupalta löydät kattavan valikoiman crosstrainereita suosituilta laatumerkeiltä kuten FitNord, Tunturi ja Flow Fitness. Voit tutustua tarjontaan myös hintaluokan, ominaisuuksien ja käyttäjätarpeiden mukaan. Vinkkejä sopivan crosstrainerin hankkimiseen saat myös crosstrainerin valintaoppaasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuntokaupalta löydät alansa johtavien crosstrainer-valmistajien laadukkaat laitteet edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys: