Crosstrainerit

Crosstrainerit

Crosstrainerit ovat kuntoiluharrastuksen tätä vuosituhatta. Koko kehon monipuolisena lihaskestävyyden ja -voiman kehittäjänä sekä tehokkaana rasvanpolttoliikunnan välineenä crosstrainer löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Crosstrainerista käytetään yleisesti myös lyhempää muotoa "crossari". Crossarilla harjoiteltaessa yhdistyvät sekä työntö- että vetoliike, joita kumpaakin tarvitaan tasapainoiseen treeniin. Oletko jo kokeillut käyttää laitetta "väärään" suuntaan ja näin löytänyt uusia ulottuvuuksia treenistä?

Crosstrainerin tärkeimpinä valintakriteerenä voidaan pitää laitteen tukevaa rakennetta, riittävää askelpituutta ja kestäviä, laadukkaita osia. Edellämainitut ovatkin halpamarketeista saatavien crosstrainereiden suurin heikkous.

Kuntokauppa tarjoaa valikoimassaan alansa johtavien crosstrainer-valmistajien laadukkaita laitteita, joiden joukosta löytyy varmasti Sinunkin tarpeeseesi sopiva crosstrainer!

Järjestys:
 

Crosstrainer harjoittaa tehokkaasti koko kehoa

Crosstrainer on todella monipuolisesti koko kehoa liikuttava kuntoilulaite. Se aktivoi jalkojen lisäksi tehokkaasti myös yläkropan lihaset: kahvaa työntäessä käden ojentajat ja rintalihas tekevät töitä ja vetäessä hauis ja selkälihas saavat tekemistä. Myös hartiat ja vatsalihakset tekevät töitä koko liikkeen ajan. Mikään muu kuntoilulaite ei harjoita yhdellä harjoitteella näin kokonaisvaltaisesti koko kehoa.
 

Lue testiraportteja crosstrainereista Kuntoblogista

Kuntokauppa on crosstrainereiden ja muiden kuntoilulaitteiden asiantuntija. Testaamme jatkuvasti uusia malleja ja osaamme ottaa huomioon eri mallien olennaiset eroavaisuudet ja mitä etuja missäkin mallissa on erityyppisille käyttäjälle. Asiantunteva henkilökuntamme myös mielellään auttaa sinua löytämään käyttötarkoitukseen sopivimman crosstrainerin tai muun kuntolaitteen.

Tässä poimintoja Kuntoblogin crosstrainer-testiraporteista: Lue lisää testiraportteja crosstrainereista ja muista kuntolaitteista Kuntoblogista.