Crosstrainerit

Crosstrainerit

Crosstrainerit ovat koko kehon monipuolisia lihaskestävyyden ja -voiman kehittäjiä sekä tehokkaita rasvanpolttoliikunnan välineitä. Crosstrainerilla harjoiteltaessa yhdistyvät sekä työntö- että vetoliike, joita kumpaakin tarvitaan tasapainoiseen treeniin. Crosstrainerin tärkeimpinä valintakriteerenä voidaan pitää laitteen tukevaa rakennetta, riittävää askelpituutta ja kestäviä, laadukkaita osia.

Etuvetoisen ja takavetoisen crosstrainerin ero pähkinänkuoressa:

  • Etuvetoinen crosstrainer on rakenteeltaan tukevampi.
  • Etuvetoisessa crosstrainerisssa askellus on laajempi ja hiihtävämpi, jolloin koko vartalon saa paremmin aktivoitua.
  • Takavetoinen crosstrainer on yleensä n. 50 cm lyhempi ja hyvä valinta pienempään tilaan. On olemassa myös pienikokoisia etuvetoisia crosstrainereita, kuten FitNord Hiker 300F.

Kuntokauppa tarjoaa valikoimassaan alansa johtavien crosstrainer-valmistajien laadukkaita laitteita, joiden joukosta löytyy varmasti Sinunkin tarpeeseesi sopiva crosstrainer!

Järjestys:
 

Crosstrainer harjoittaa tehokkaasti koko kehoa

Crosstrainer on todella monipuolisesti koko kehoa liikuttava kuntoilulaite. Se aktivoi jalkojen lisäksi tehokkaasti myös yläkropan lihaset: kahvaa työntäessä käden ojentajat ja rintalihas tekevät töitä ja vetäessä hauis ja selkälihas saavat tekemistä. Myös hartiat ja vatsalihakset tekevät töitä koko liikkeen ajan. Mikään muu kuntoilulaite ei harjoita yhdellä harjoitteella näin kokonaisvaltaisesti koko kehoa.
 

Lue testiraportteja crosstrainereista Kuntoblogista

Kuntokauppa on crosstrainereiden ja muiden kuntoilulaitteiden asiantuntija. Testaamme jatkuvasti uusia malleja ja osaamme ottaa huomioon eri mallien olennaiset eroavaisuudet ja mitä etuja missäkin mallissa on erityyppisille käyttäjälle. Asiantunteva henkilökuntamme myös mielellään auttaa sinua löytämään käyttötarkoitukseen sopivimman crosstrainerin tai muun kuntolaitteen.

Tässä poimintoja Kuntoblogin crosstrainer-testiraporteista: Lue lisää testiraportteja crosstrainereista ja muista kuntolaitteista Kuntoblogista.