FitNord Kuntolaitteet

ARVOSTELUT : FitNord Kuntolaitteet

4.5 / 5
4,5
1289 arvostelua kategoriassa fitnord kuntolaitteet
FitNord kuntolaitteet ovat laadukkaita, tuntumaltaan miellyttäviä ja helppokäyttöisiä kuntoilulaitteita. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset FitNord-laitteet ovat pitkän kehitystyön tulos ja niissä yhdistyvät monien eri laitteiden parhaaksi todetut ominaisuudet. Muotoilultaan tyylikkäissä ja nuorekkaissa FitNord-laitteissa on kotikäytössä vähintään kahden vuoden takuu ja huoltoverkosto palvelee valtakunnan laajuisesti.
FitNordin cardiolaitevalikoimasta löytyy crosstrainerin ja kuntopyörän lisäksi laaja valikoima juoksumattoja. FitNordin kattava juoksumattovalikoima tarjoaa vaihtoehtoja aina satunnaisesta kotikäytöstä ammattisalien kaupalliseen käyttöön. FitNord-malliston juoksumatoissa on panostettu käyttäjäystävällisyyteen ja matoissa on myös kotikäytön laitteille hyvin poikkeuksellisia ominaisuuksia.

FitNord reagoi nopeasti kuntoilualan trendeihin ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan eri käyttäjäryhmien tarpeita. FitNord -brändi on saanut alkunsa kuntoiluvälineistä, joista valikoima on laajentunut monipuolisiin koti-, yhteisö- ja ammattikäytön kuntolaitteisiin. Viimeisiltään FitNord on laajentanut valikoimaansa myös ammattisalien varusteluun, kuten laadukkaisiin painopakkalaitteisiin.
Järjestys: