Matalarunkoiset sähköpyörät

Matalarunkoiset sähköpyörät ovat liikenteessä hyvin yleisiä, sillä ne sopivat kelle tahansa. Nykyään suurin osa sähköpyöristä, erityisesti kaupunki- ja työmatka-ajoon tarkoitetuista hybridipyöristä ovat matalarunkoisia ns. unisex-malleja.

Matalarunkoisessa sähköpyörässä on monia etuja. Pyörän kyytiin on helppo käydä, kun jalkaa ei tarvitse nostaa korkealle. Erityisesti kaupunkiajossa, jossa pysähdyksiä on paljon, liikenteen seassa pyöräily on näin huomattavasti sujuvampaa ja turvallisempaa. Vaatevalintojakaan ei tarvitse miettiä, ja pitkän villakangastakin tai toppatakin käyttö onnistuu matalarunkoisen sähköpyörän kanssa mainiosti. 

Korkearunkoiset miestenpyörät ovat peruja polkupyörien alkuajoilta, kun kolmiomainen ja korkearunkoinen rakenne oli matalaa runkoa tukevampi ja kesti rasitusta paremmin. Nykytekniikalla valmistetuissa sähköpyörissä ja polkupyörissä rungon kestävyydessä ei korkean ja matalan rungon välillä enää normaalissa käytössä ole eroja, vaan kaikkien runkojen on läpäistävä samanlaiset rasitustestit ennen markkinoille pääsyä.

Tutustu alta matalarunkoisiin sähköpyöriin ja tilaa omasi Kuntokaupasta!
Järjestys: