Miesten sähköpyörät

Miesten sähköpyörät
Miesten sähköpyörät
Kuntokaupan miesten sähköpyörät ovat laadukkaita, turvallisia ja tyylikkäitä kulkuvälineitä kaupunkiliikkumiseen, retkeilyyn ja vapaa-ajan pyöräilyyn. Mallistosta löydät niin rennolla ajoasennolla varustetut sähkökaupunkipyörät kuin vauhdikkaat sähköhybridipyörät ja hyvin varustellut retkipyörät.

Miesten sähköpyörissä on tyypillisesti korkea runko ja runkojen koot ovat naisten sähköpyöriä suurempia. Korkearunkoisessa mallissa on historian havinaa - kolmiomainen runko on entisaikana ollut kestävämpi kuin matalarunkoinen naisten malli. Yhä edelleen lähes kaikki maantiepyörät ja maastopyörät ovat korkearunkoisia - kovassa ajossa ja painavalla käyttäjällä kolmiomainen runko voi olla jämäkämpi vaihtoehto. 

Meiltä löydät perinteiset miesten sähkökaupunkipyörät, jotka ovat sähkömoottorilla varustettuina entistäkin hauskempia ja mukavampia ajaa. Harrastuskäyttöön soveltuvat sähkömaastopyörät ja fatbiket soveltuvat kenelle tahansa, kunhan runkokoko on sopiva. Sopivan kokoisen rungon valinta onkin ensisijaisen tärkeää aina sähköpyörää tai polkupyörää hankittaessa. Tarkista siis sähköpyörän tuotetiedoista, minkä pituisille käyttäjille sähköpyörää suositellaan.

Nykyään markkinoille on tullut myös ns. unisex-malleja, jotka eivät edusta kumpaakaan perinteistä runkomallia - esimerkiksi E-Jopo ja monet citypyörät. Myös vauhdikkaammat hybridi- ja retkipyörät soveltuvat miehille matalarunkoisinakin ja yhä useammat naiset hankkivat kulkuvälineeksi korkearunkoisen miestenpyörän. Matalarunkoiset sähköpyörät-kategoriasta löydät Unisex-mallimme.

Suosituimmat miesten sähköpyörät:
Kuntokaupan valikoimista löydät miesten sähköpyörät kaikkiin käyttötarkoituksiin edullisin hinnoin. Tutustu alta valikoimaan ja tilaa omasi!
 
Järjestys: