Trampoliini rivitalon pihalle

ARVOSTELUT : Trampoliini rivitalon pihalle

4.5 / 5
4,5
14 arvostelua kategoriassa trampoliini rivitalon pihalle
Trampoliinilla pomppiminen on ratkiriemukasta liikuntaa niin lapsille kuin aikuisillekin ja on erittäin suosittu väline omakotitalojen ja rivitalojen pihoissa.

Moni miettii ennen trampoliinin hankintaa, että saako rivitalossa asuva laittaa trampoliinin omalle takapihalle tai kenties taloyhtiön pihalle? Kyllä saa asentaa, kunhan ensin kysytään luvat kuntoon. Taloyhtiön ja rivitalojen piha-alueet ovat tyypillisesti taloyhtiön tai isännöitsijän hallinnassa. Jos osakas haluaa taloyhtiön pihalle trampoliinin, niin hän tarvitsee siihen taloyhtiön luvan. Taloyhtiö kiinteistönomistajana on vastuussa siitä, että leikkipaikat ovat lapsille turvallisia ja siksi luvat on kysyttävä ensin. Kohteliasta on kysyä myös ainakin vierusnaapurilta mielipidettä trampoliinin hankinnasta.

Sopivan trampoliinin hankinta kannattaa miettiä huolellisesti. Kuntokaupan valikoimasta löydät varmasti juuri teille sopivan trampoliinin. Kaksi metrinen trampoliini soveltuu rivitalon takapihalle ja taloyhtiön pihaan voi hankkia isommankin trampoliinin. Kun uusi trampoliini saapuu kohteeseen, on hyvä huolehtia trampoliinin turvallisesta ja oikeaoppisesta asennuksesta sekä säännöllisestä huoltamisesta.

Kuntokaupalta löydät turvalliset ja vankat trampoliinit niin rivitalojen kuin taloyhtiönkin pihaan! Tutustu valikoimaan ja tilaa!
Järjestys: