Winora Sinus 9 Wave i625 Wh 9-v Cues Sähköpyörä

Winora Sinus 9 Wave i625 Wh 9-v Cues Sähköpyörä

2799,00 € 3399,00 €

Svea -erämaksu alk.  109,31 €/kk

ALE 600 € ma 3.6.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saksassa suunniteltu Winora Sinus 9 on erinomainen valinta sinulle, joka haluat  käyttäjäystävällisen sähkökaupunkipyörän suurella 625 Wh integroidulla akulla ja Boschin älykkäällä moottorilla.

Tämä sähköpyörän avulla matkasi sujuvat vaivattomasti, olipa kyseessä sitten työmatka, kauppareissu tai vapaa-ajan lenkki.

Winora sähköpyörät ovat Euroopan suurimman valmistajan Accellin kaupunkipyöriin erikoistunut merkki. Accell valmistaa mm. Tunturin, Haibiken, Ghostin sekä Nishikin pyörät, eri puolilla Eurooppaa tai sen läheisyydessä. Winorassa näkyy sen pitkä historia kaupunkipyörissä, niin runkosuunnittelussa kuin osa valinnoissa.

Tämän takia kannattaa valita Winora Sinus 9 uudeksi sähköpyöräksesi:

1. 625 Wh integroitu akku sekä Boschin moottori - Laatua ja luotettavuutta

Bosch Performance Line Smart System -keskimoottorin 75Nm vääntö yhdistettynä 625 Wh akkuun tekee tästä pyörästä päivittäisen työmatkasi mestarin. Luotettavat komponentit, kuten Shimanon viimeisin Cues 9-vaihteisto ja herkästi reagoivat hydrauliset levyjarrut, takaavat turvallisen ja mukavan matkanteon määränpäähäsi. Bosch Performance Line Smart System, jopa 75 Nm väännöllä, tarjoaa voimakkaan avustuksen 25km/h nopeuteen asti. 625 Wh Bosch PowerTube akku vie sinut pitkälle matkalle yhdellä latauksella ja 9 Shimano vaihdetta mahdollistaa sujuvan ja helpon vaihtamisen erilaisissa ajo-olosuhteissa.
Ohjausta on hienosäädetty Cane Creekin vaimentavalla ohjainlaakerilla, joka tekee ajosta vakaampaa ja rauhallisempaa. Pieniä yksityiskohtia, joilla pyritään tehdä ajokokemuksesta mahdollisimman mukava.

2. Käyttäjäystävällinen - Matala low step runko sopii kaikille

Matala Low step -runko on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ja mukavuutta silmällä pitäen, mikä tekee Winora-pyöristä erityisen helpon ja vaivattoman nousta kyytiin ja poistua pyörältä. Winoran rungot erottuvat markkinoilla usein laadullaan, ja tämä näkyy erityisesti niiden putkien liitoksissa sekä yleisessä viimeistelyssä, kuten huolellisesti suunnitelluissa johtojen vedoissa. Rungon rakenteessa käytettyjen materiaalien korkea laatu ja kestävyys näkyvät myös pyörän kantavuudessa: 130 kg painoraja kertoo selvästi tukevammasta ja kestävämmästä rakenteesta, joka kestää kovaakin käyttöä ilman notkahtelua. Tämä tekee Winoran matalasta Low step -rungosta luotettavan valinnan niin kaupunkiajeluun kuin vapaa-ajan retkillekin, tarjoten lisäsuojaa ja turvallisuutta kaikille käyttäjille.

3. Älykästä lähestymistä

Boschin uudet Smart moottorit mahdollistavat heidän applikaation käytön sekä navigointiin, että matkan analysointiin. Boschin eBike Flow appin kautta voit suunnitella reitit ja näet suoraan kuinka pitkälle pääset kyseisellä avustustavalla. Voit myös säätää avustusten profiileja sinulle soveltuvimmiksi ja siten räätälöidä pyörä enemmän omaan käyttöön . Myös päivitykset onnistuvat kotikorjaamolla tai mahdolliset huollon diagnostiikat.

4. Käytännölliset lisävarusteet saksalaiseen tyyliin

Pyörät on varustettu tukevilla seisontatuilla ja Racktime-yhteensopivilla tarakoilla, jotka mahdollistavat korien ja muiden lisävarusteiden helpon kiinnittämisen. Käytännöllisyyden lisäksi pyörien valaistusjärjestelmä on suunniteltu saksalaiseen tyyliin; sekä etu- että takavalot ovat häikäisemättömät, mikä lisää turvallisuutta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävämmän niin kuljettajalle kuin vastaantulijoillekin. Valinta 27,5 tuuman vanteisiin on oivallinen kompromissi, sillä se yhdistää 28 tuuman perinteisten vanteiden edut suurempien renkaiden tarjoamaan joustavuuteen. Nämä hieman pienemmät vanteet mahdollistavat suurempien renkaiden käytön, mikä tekee ulkokehästä samanveroinen kuin yleisissä 28 tuuman renkaissa. Tämä ominaisuus mahdollistaa pyörän sujuvan rullauksen, mutta samalla suurempien renkaiden tarjoama lisäjousitus tekee ajosta paljon mukavampaa. Suuremmat renkaat vähentävät tehokkaasti tien epätasaisuuksista aiheutuvia tärinöitä ja iskuja, mikä parantaa ajomukavuutta olipa alla sitten mukulakiviä tai soratietä. Siksi näitä suuria renkaita kutsutaan usein balloon tyres -nimellä; ne tarjoavat pehmeän ajokokemuksen, joka on kuin leijuisit ilmassa.

Kenelle ja miksi?

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää, joten tunnistamme hyvän sähköpyörän, kun näämme sellaisen. Sinus 9 sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiin ja työmatkapyöräilyyn. Sen matala Low step -runko tekee pyörästä käyttäjäystävällisen ja mukavan, mikä on ihanteellista kaupunkiliikenteessä, missä jalkaa joudutaan usein laittamaan maahan. Suuren 625 Wh integroidun akun ansiosta pyörällä voi ajaa pitkiä matkoja yhdellä latauksella, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat vähentää lataustaukojen määrää ja nauttia pidemmistä ajomatkoista ilman huolta akun loppumisesta. Tämä tekee Sinus 9:stä varman valinnan esimerkiksi työsuhdepyöräksi, sillä se on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja tarjoamaan luotettavan ja mukavan kulkuvälineen työmatkoille ja vapaa-aikaan. Se on erinomainen valinta kaupunkipyöräilijöille, jotka arvostavat suorituskykyä, mukavuutta ja luotettavuutta.

Tilaa laadukas Winora Sinus 9 sähköpyörä Kuntokaupalta! =>Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 46 cm tästä, runko 50 cm tästä tai runko 54 cm tästä!

Tekniset tiedot

 • Moottori: Bosch, Performance Line Smart System, 250 W, 75 Nm
 • Akku: Bosch, PowerTube, 625 Wh
 • Näyttö: Bosch Intuvia 100 langaton
 • Vaihteet: Shimano Cues 9
 • Jarrut: Tektro T275, levyjarrut
 • Renkaat: Schwalbe Marathon Almotion, 55-584, 27.5" x 2.15"
 • Valot: Herrmans H-Black MR4, 40 lm etuvalo; Busch & Müller Shine Evo, integroitu takavalo
 • Seisontatuki
 • Jousitettu satulatolppa, 31,6x350 mm
 • Satula: Selle Royal Viento
 • Ohjainlaakeri: Cane Creek Viscoset
 • Maksimipaino: 130 kg

Huolto

Winoran kanssa pyöräsi on aina turvattu huoltojen suhteen, koska sen voit huollattaa sekä Tunturin, että Kuntokaupan huoltoverkoston kautta. Lisäksi moottorit on katettu Boschin ja vaihteisto Shimanon Service center huoltoverkoston avulla, joten kattavuus voi olla jopa maan laajin. Sanoisimme jopa melko stressitöntä huoltotarpeen iskiessä.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2799,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: