Juoksumatto aloittelijalle

ARVOSTELUT : Juoksumatto aloittelijalle

4.6 / 5
4,6
401 arvostelua kategoriassa juoksumatto aloittelijalle
Juoksu, hölkkä ja kävely ovat erinomaisia liikuntamuotoja lähes kaikille, ja juoksumatto sopiikin monelle liikuntaharrastuksen ja kunnon ylläpitämiseen.

Juoksuharrastus kannattaa aloittaa hölkäten lyhyitä matkoja kävelyn lomassa. Kävely on moottorille rasittavampaa kuin juoksu, sillä kävellessä moottorin täytyy vetää kävelijää koko ajan, kun juostessa jalka osuu vain hetkellisesti maahan. Aloittelijoiden juoksumatossa onkin siis hyvä olla riittävän tehokas moottori, joka jaksaa puurtaa tarvittaessa pidemmilläkin kävelylenkeillä. 

Jotkut haluavat ostaa juoksumaton testiksi ja seurata, tuleeko juoksusta se oma lempiharrastus. Tällöin asiakkaat etsivät yleensä edullisia juoksumattoja, jonka voi korvata harrastuksen vakiintuessa tehokkaammalla laitteella. Edullisimmissa juoksumatoissa on yleensä alhaisemmat moottorin tehot ja päivittäiseen käyttöön ne eivät ole ensimmäinen vaihtoehto, mutta muutaman kerran viikossa hölkkäilyyn ne sopivat vallan mainiosti.

Monipuoliset ohjelmat ovat monelle aloittelijalle tärkeä ominaisuus, sillä treeneihin saa niillä uudenlaista vaihtelua. Sykeohjatut ohjelmat ovat erityisen hyviä juoksuharrastusta aloitteleville, sillä niissä juoksumatto laskee nopeutta, mikäli syke nousee yli ennalta asetetun tavoitesykkeen yli. Näin vältetään liiallinen kuormitus ja treenaaminen pysyy mukavana.

Tutustu tästä kategoriasta parhaisiin aloittelijoiden juoksumattoihin!
Järjestys: